Spxxn P publica la seva nova mixtape

list En: Noticia En:

Sota el títol de "Crema catalana" presenta tres nous temes i publica el clip  que dóna tìtol al treball.

Divendres, el cantant de Sant Cugat Spxxn P publica la seva nova mixtape, que sota el títol de "Crema catalana" presenta tres nous temes produits per Scotty Dk i Bou.
"Crema Catalana" i "Raru", els dos primers tracks, están produïts per Scotty DK, productor habitual de l'Spxxn. Mentre que "Buu", cançó que tanca el treball, està produïda per Bou, pseudonim de Marc Loscertales, productor amb el que el cantant està arrancant un nou projecte i que forma part de la productora Sotasons, afincada també a Sant Cugat.
A "Crema Catalana" el cantant continua flirtejant amb el trap, és una cançó on és barreja egotrip i algunes referències a la música i a la cultura catalana, amb una veu que està constantment al límit de fer un gall i mantenint a tot el track l'energia al màxim. Aquest tema vindrà acompanyat d'un video clip on de nou l'artista jugarà amb alguns dels estereotips culturals catalans, Els pastorets, la pubilla, el ball de bastons o la sardana...
"Raru" és un tema que parla de l'acceptació social, sobretot a l'adolescencia. I funciona una mica com a contrapartida de "Crema catalana". A "Raru" el cantant es despulla completament del personatge i explica una historia més íntima, més personal. És una cançó amb una gran personalitat, de difícil classificació musical, tot i que hi trobem referències al rock i al trap .
"Buu" és un tema de trap més fosc, amb una lletra més emotiva on és barreja desamor i egotrip. És el primer tema en què Spxxn P i Bou treballen plegats encara que ja estan produint conjuntament noves cançons.

Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña