SPXXN P publica divendres l'avançament del seu segon àlbum

list En: Noticia En:

El single es titula "Kebab i sushi" i hi participen El Noi de Tona i Scotty DK .

 L'àlbum es dirà "Demà el món s'acaba" i veurà la llum el 22 d'abril .

Aquest divendres veurà la llum "Kebab i sushi", el nou video single del cantant de Sant Cugat Spxxn P, de nou col·laborant amb l'Scotty DK a la producció i amb El Noi de Tona a les veus. Aquest tema és el darrer avançament de "Demà el món s'acaba", l'àlbum que sortirà el proper 22 d'abril.

"Kebab i sushi" ens presenta un Spxxn P estressat, content de poder treballar d'allò que li agrada però alhora saturat per la feina, motiu pel qual quan arriba a casa, cansat i sense ganes de cuinar, tan sols troba com a remei per fer passar la gana el menjar preparat, kebab i sushi, els dos extrems de la mateixa balança...

Aquesta es una cançó per ballar, per celebrar i per passar-ho bé. Una barreja entre house i rock, amb una lletra divertida i un significat molt lliure, on els dos cantants es van permetre deixar anar el primer que se'ls passava pel cap a sobre del beat . El Noi de Tona, amic de l'Spxxn de fa molts anys, es va pujar al carro a l'instant, després d'escoltar la primera versió. I el resultat no pot ser millor.
 
Tot i aquesta lletra aparentment inconnexa, la cançó sí que reflexa un moment vital de subidón. On tot avança ràpid i cap un lloc més lluminós del que proveníem. D'aquesta manera l'Spxxn deixa enrera el seu primer treball, que no en va portava el títol d'"Oblidar".
 
EL videoclip ha estat codirigit pel propi Spxxn P i l'Albert Capó, amb direcció de fotografia de Thais Català i direcció d'art de Laia Navarro, maquillatge de Paula Barjau, producció d'Adria Perez i retoc de color de Biel Geli a Sauvage tv.

Etiquetas: spxxn p nou single

Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña