SPXXN P presenta un nou video “Boja”.

list En: Noticia En:

Denou es porta al seu vessant obscur.

"Boja" és un remix d'un tema original de Suicideboys, duo de hip hop procedent de New Orleans. Gravada i mesclada per el productor Scotty DK, la cançó ens porta altre cop cap a la vessant més fosca del trap, tocant temes com el desamor, la depressió o les relacions tòxiques.

L'acompanya un videoclip realitzat per Julia Matheu junt amb el mateix artista, que també s'ocupa de la edició del clip. Realitzat amb una càmera de 360, el clip combina diferents escenes del cantant i una noia, interpretada per l'actriu Núria Yamuza. Passant d'una escena a l'altre a través de transicions, es van connectant els dos personatges i amb l’ajut de la lletra es va desxifrant una suposada relació truncada entre els dos.

En paraules de l'artista "Aquesta és una cançó que no formarà part de l’EP que traurem pròximament però que tant musicalment com temàtica hi podria entrar perfectament. He volgut treure-la acompanyada d'un audiovisual lowcost, més senzill, mentre em trobo immers en ple procés creatiu del videoclip amb el que presentarem el futur EP"

Etiquetas: spxxn p nou video boja

Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña