Rock de Kasba publica "Santa calavera (zuzenean)"

list En: Noticia En:

- Es tracta del primer single del nou àlbum en directe de Rat-Zinger

- "X años de sangre y moscas" es publicarà el divendres 11 de juny

Aquest divendres, 4 de juny, Rock de Kasba publica "Santa calavera (Zuzenean)", el nou single de Rat-Zinger que anuncia l'immediat llançament de "X años de sangre y moscas", un àlbum gravat en directe al Kafe Antzokia de Bilbo amb el qual la banda basca commemora els seus 10 prolífics anys.

10 prolífics anys durant els que ha publicat cinc àlbums més dos recopilatoris que inclouen noves gravacions de temes vells, alguns temes inèdits i alguns dels seus èxits dels discos anteriors, i ara, en l'any 11 d.R. publiquen aquest doble en directe que inclou 26 temes, amb el qual anuncien el seu fitxatge per Rock de Kasba i el llançament, abans que arribi l'hivern, d'un nou treball en estudi.

I és que com diu el periodista Pablo Cabeza, enciclopèdia pública del rock basc, en el full de promoció del doble àlbum: "Que grans Rat-Zinger, quin nivell, com a músics i com a persones, i quina feina tan cuidada per tots els implicats . "No hay mañana", així que per si de cas és veritat, dóna-li canya, molesta els veïns, avui i avui i avui amb aquest torbador "X años de sangre y moscas", un dels millors discos en directe del punk- rock 'n' roll internacional. Llarga vida a l'infern... "

Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña