Rock de Kasba publica "LMDR" el primer EP de La Mort del Rei

list En: Noticia En:

Inclou sis temes de punk/hardcore/metal cantats majoritàriament en català

Després de "Fills de la fam" i de "Situación extrema", els dos primers singles que el grup de La Bisbal d'Empordà va publicar, arriba l'hora de conèixer la resta de temes que conformen el seu primer EP, anomenat "LMDR".
A la mort del rei no planyeran les campanes tristes de cap catedral.
A la mort del rei no hi haurà cap poble plorant al costat de les despulles.
A la mort del rei no hi haurà lacais, ni serfs, ni súbdits postrats, no hi haurà sacerdots, no hi haurà generals, no hi haurà exèrcits, a la mort del rei, no hi haurà princeses ni prínceps successors.
A la mort del rei no sonaran rèquiems ni marxes fúnebres, no. Mai.
A la mort del rei només hi haurà lluita. Un cant rebel, unes guitarres distorsionades, un baix de pes, una bateria profunda.
A la mort del rei brindarem amb rom, a la mort del rei brindarem vida.
Nascuts el 2019 com a evolució natural de Coalición Kanalla, banda dedicada als covers del millor punk-rock peninsular, La mort del rei desgrana temes propis a ritme de guillotina revolucionària.
La inconfusible veu d’en Cuco (Pixamandúrries, Pixes, Coalición Kanalla), la guitarra afilada d’en Xevi, company de viatge en les mateixes bandes que el cantant, el so metàl·lic d’en Parnau (Miok’s, Dèria, Mal Geni, Coalición), el baix greu d´en David, el niño de Jaén, la nova incorporació a la banda provinent dels Ktxi  i la bateria incombustible d’en Jimi (Staight On Platja d’Aro, Pelukass, Fetus, Coalición) fusionen tots els estils que han estat tocant al llarg de les seves vides. Punk-rock, hardcore melòdic, metal... Un terratrèmol sonor capaç de fer caure monarquies consolidades. Que tremoli la reina mare, que corrin els borbons.     

Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña