Rock de Kasba publica el segon single de La Mort del Rei

list En: Noticia En:

Es diu "Situación extrema". 

El primer EP del grup es publicarà el proper 12 de Novembre

Després de "Fills de la fam", publicat el passat 8 d'octubre i al qual va seguir un videoclip, aquest divendres el grup de La Bisbal d'Empordà La Mort del Rei presentarà el seu segon single, "Situación extrema", que formarà part del seu primer EP que veurà la llum el proper 12 de novembre.

Nascuts el 2019 com a evolució natural de Coalición Kanalla, banda dedicada als covers del millor punk-rock peninsular, La mort del rei desgrana temes propis a ritme de guillotina revolucionària. La inconfusible veu d'en Cuco (Pixamandúrries, Pixes, Coalición Kanalla), la guitarra afilada d'en Xevi, company de viatge en les mateixes bandes que el cantant, el so metàl·lic d'en Parnau (Miok's, Dèria, Mal Geni, Coalición), el baix greu d´en David, el niño de Jaén, la nova incorporació a la banda provinent dels Ktxi  i la bateria incombustible d'en Jimi (Staight On Platja d'Aro, Pelukass, Fetus, Coalición) fusionen tots els estils que han estat tocant al llarg de les seves vides. Punk-rock, hardcore melòdic, metal... Un terratrèmol sonor capaç de fer caure monarquies consolidades. Que tremoli la reina mare, que corrin els borbons.


Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña