Ratpenat publicaràn divendres el primer avançament del seu proper àlbum

list En: Noticia En:

 Amb "100% indecent" reivindiquen la llibertat a la indecència en un temps d'obscurantisme.

El single vindrà acompanyat d'un video indecentment provocador.

Després d'haver sobreviscut a un 2021 durant el qual van patir atacs tant de l'esglèsia catòlica com de militants d'un feminisme mal entès, Ratpenat s'alliberen dels dimonis publicant "100% indecent", un nou acte de reivindicació de l'alliberament personal en forma de cançó.

I és que sembla mentida que 50 anys després del naixement de bandes com New York Dolls, l'alliberament que aquelles formacions representaven hagi prescrit.

A banda de treure's de sobre els dimonis, amb aquest tema Ratpenat ens presenten el seu proper àlbum, tot i que, s'ha de reconèixer, és una presentació parcial, doncs encara queden algunes grates sorpreses per desvetllar.

Con "100% indecent" reivindican la libertad en la indecencia en un tiempo de oscurantismo.

El single vendrá acompañado de un vídeo indecentemente provocador.

Después de haber sobrevivido a un 2021 durante el cual sufrieron ataques tanto de la iglesia católica como de militantes de un feminismo mal entendido,Ratpenat se liberan de los demonios publicando "100% indecent", un nuevo acto de reivindicación de liberación personal en forma de canción.

Y es que parece mentira que 50 años después del nacimiento de bandas como New York Dolls, la liberación de que esas formaciones representaban haya prescrito.

Aparte de sacudirse los demonios, con este tema Ratpenat nos presentan su próximo álbum, aunque, hay que reconocerlo, es una presentación parcial, pues todavía quedan algunas gratas sorpresas por desvelar.

Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña