Presentem “Lavinia” el primer videoclip extret de “Leon”

list En: Noticia En:

 L’espectacle es presentarà a Barcelona el proper 17 de juliol

The Pinker Tones i el Quartet Brossa són l’eix central del projecte.

 "Lavinia" és una de les dues cançons incloses en el disc "Leon" i compostes sota els estàndards del pop. La resta de temes barregen conceptes de música clàssica amb l'electrònica, juguen amb un cor a imatge de les tragèdies gregues i en directe s'acompanyen de videoprojeccions i de la qualitat artística del coreògraf Toni Mira.

El projecte “Leon” va néixer de la voluntat de treballar conjuntament de dues formacions molt allunyades musicalment però que comparteixen una mateixa inquietud per investigar i per aventurar-se a nous reptes: el grup d'electrònica The Pinker Tones i la formació clàssica Quartet Brossa. La naturalesa d'aquests dos universos sonors tan distants (els instruments de corda i l'electrònica) troben un objectiu i un llenguatge comú celebrant el centenari de la música electrònica a través de la difusió de la vida del creador del seu primer instrument - i violoncel·lista - Leon Theremin.

Una vida que transita pels fets més singulars de la història mundial del segle XX, des de la primera guerra mundial fins la caiguda del mur de Berlín, i que bascula entre el Kremlin i Hollywood, entre el Gulag siberià i el Carnegie Hall, entre crear enginys per la presó d'Alcatraz i fer-ho per la nau espacial Sputnik. Una vida plena de situacions límit: d'històries d'amor que transgredeixen els prejudicis racials americans, de desaparicions sota l'ombra de l'espionatge, creació d'invents inversemblants per sobreviure a condicions físiques extremes... En definitiva, una biografia fascinant on es dibuixa la poca distància entre l'èxit i el fracàs, l'amor i el desamor, la fama i l'oblit, la vida i la mort.

"Lavinia" representa el punt àlgid d'aquesta vida, el moment en què Leon Theremin va conèixer a Lavinia Williams, una de les primeres figures afroamericanes que va destacar en el món blanc de la dansa i amb la qual es va casar.

 

 

 

Etiquetas: leon lavinia videoclip

Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña