Presentem la portada de "Leon", l'àlbum de The Pinker Tones i el Quartet Brossa que es publicarà el 3 de maig

list En: Noticia En:

Per fi pots escoltar l'apassionant disc que posa música a la vida del creador de l'theremin 

El projecte “Leon” va néixer de la voluntat de treballar conjuntament de dues formacions molt allunyades musicalment però que comparteixen una mateixa inquietud per investigar i per aventurar-se a nous reptes: el grup d'electrònica The Pinker Tones i la formació clàssica Quartet Brossa. La naturalesa d'aquests dos universos sonors tan distants (els instruments de corda i l'electrònica) troben un objectiu i un llenguatge comú celebrant el centenari de la música electrònica a través de la difusió de la vida del creador del seu primer instrument - i violoncel·lista - Leon Theremin.

Junts, The Pinker Tones i el Quartet Brossa, construeixen un viatge musical apassionant que desplega des d'enginyoses referències a Stravinsky, Shostakóvich, Copland, Gershwin o Milhaud fins a homenatges estètics a Roxy Music o Depeche Mode, sense oblidar pinzellades de folk, minimalisme i musica afroamericana. Un còctel musical explosiu i actual que permet multitud de lectures i nivells de comprensió.

La coberta del format físic de l’àlbum ha estat realitzada per l’estudi de disseny Lo Siento, dirigit per Borja Martínez, que en els darrers 8 anys ha sigut guardonat amb 8 premis Laus, inclosos un premi Gran Laus i un premi Laus Or.

Escolta’l aquí - 3 de maig a la venda en format físic i digital

Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña