Presentem el vídeo de "In trouble", d'Aiala.

list En: Noticia En:

 I aprofitem per anunciar el seu segon single.

"In trouble" es va publicar el passat 5 d'abril i des del primer moment va cridar l'atenció d'alguns mitjans de comunicació, des de les més importants revistes musicals, com "Rockdelux" o "Mondo sonoro" (que van estrenar el vídeo i el single respectivament ), fins a programes de ràdio com "Siglo 21" i "La cuarta parte" de ràdio 3, "Graffiti" de Ràdio Euskadi, "Preferències" de Ràdio 4 o "Els experts" i "Pista de fusta" d'iCat.

Ara el duo format per Jara Aiala i Isaïes Albert publiquen el seu primer videoclip realitzat per Terral Studio i en el qual han participat les ballarines de música urbana Raquel Castro i Silvia González.

Gravat a La Panchita i a Stereodosis, "In trouble" és una coproducció entre Chalart58 i Aiala.

La frescor d'aquest jove duo barceloní (ella 22 anys, ell 26) presenta un projecte d'alt potencial al voltant dels estils més moderns de la black music. Es van presentar amb un tema electrònic que a moments s'acosta al trap però prometen molt més ... Aquí s'inicia un viatge que, caminant enrere, arribarà fins al blues. De fet el seu segon single, titulat "Red temple", és un funk d'alta graduació que es publicarà en format digital el proper 17 de maig.

Segueix a Aiala en:

Facebook Youtube Instagram Spotify

Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña