Presentem el nou videoclip d'Aiala, “Red temple”

list En: Noticia En:

Reivindica la sororitat i la creació d’espais femenins

Red temple” és el segon single d'Aiala. El text del tema, que ens parla d'un temple vermell, està inspirat en els espais exclusivament femenins que s'utilitzaven en moltes cultures de l'antiguitat quan les dones tenien la menstruació. Uns espais socials de llibertat i seguretat femenina que xoquen radicalment amb les mancances de llibertat i de seguretat que pateixen les dones encara a dia d'avui. D'aquí (de la seva relació amb la menstruació) que la portada del single sigui una lluna vermella de sang.

El videoclip l'ha produït Terral Studio i compta amb la participació estel·lar d'Amparo Gómez Ramos, la matriarca, actriu ja retirada que als seus 92 anys va gaudir com una jove movent-se al ritme funk d'Aiala i participant de nou en un rodatge.

Aiala és el duo format per Jara Aiala i Isaïes Albert i junts han coproduït aquest tema amb Chalart58. L'enregistrament s'ha realitzat a La Panchita i en Stereodosis de Barcelona.

“I’m hiding when the Moon hides, shining when the Moon shines, dancing with the Moon…”

Segueix a Aiala en:

Facebook Youtube Instagram Spotify

Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña