Presentem el nou single d'Aiala, “Listen”

list En: Noticia En:

Aiala presenta el seu tercer single: “Listen”

Si “In trouble”, el seu tema de debut, era un Júpiter de colors rosacis, i “Red temple” estava representat per una Lluna vermella de sang, el nou single, “Listen”, ve acompanyat per un Saturn de tons entre violacis i blavosos envoltat dels seus anells. I és que “Listen” és un tema molt més estiuenc, fresc, per gaudir sota un cel blau i clar.

“Listen” és una cançó que es mou entre el que s’anomena neo-soul, on predominen la bateria i el piano, que gairebé són els únics instruments destacables del tema, tot i que per primera vegada el duet barceloní presenta una col·laboració, es tracta dels arranjaments de trompeta interpretats per Zoe Screbnick.

Aiala és el duet format per Jara Aiala i Isaïes Albert i plegats han coproduït aquest tema amb Chalart58. La gravació s’ha dut a terme a La Panchita i a Stereodosis de Barcelona i ha estat masteritzat a Euridia de Bilbao per Ibon Larruzea.

La portada l’ha fet, de nou, Carlos “Undergroove” sobre una obra pictòrica de Quim Moya.

El primer àlbum d’Aiala serà publicat el proper 13 de setembre i ja s’ha confirmat la seva presentació pública el 20 de setembre al Mercat de Música Viva de Vic.

28 de juny, single “Listen” a totes les plataformes digitals.

Tercer single Aiala "Listen"

Etiquetas: aiala single listen

Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña