Nou disc de Ratpenat "50% Glam 50% Clavagueram"

list En: Noticia En:

Ratpenat van publicar al maig "50% Glam 50% Clavegueram", es el seu segon disc .Inclou una col·lecció de grans cançons de rock indecent

Ratpenat es van crear a finals de 2017, quan Rubén Chacón (guitarra) i Aleix Costa (baix) es van reunir amb la intenció de crear un nou projecte de rock'n'roll en català, va ser al gener de 2018 quan juntament amb Marcos López (bateria) i Mikki "Putu" Viñé  (veu) van fer el primers assajos i ara presenten el seu segon àlbum, “50% glam 50% clavegueram”.
Amb un àmplia experiència i provinents de diferents grups van decidir fer un projecte bandarra, gamberro, irreverent i, sobretot, indecent. Que anés més enllà dels grups tancats a un sol estil i que els vinculés directament a la vessant més llibertina i salvatge del rock'n'roll.
A l'abril del 2018 es van estrenar en directe i van fer una sèrie de concerts per agafar rodatge mentre composaven les seves primeres cançons. A finals del mateix any van entrar a l'EM Estudi de Terrassa i gravar el seu primer treball, "100% Indecent" (autoproduït, 2019), on s'inclouen 6 cançons pròpies i una cara B ("La Indecència I") amb 4 versions. Durant el 2019 van realitzar múltiples concerts pel territori català en diferents formats i escenaris.

Al 2020 l'engranatge no s'atura, i després de la bona rebuda del primer treball decideixen entrar a gravar onze noves cançons, de nou a l'EM Estudi.
Aquestes onze cançons transiten per l’espai on es troben el punk (“Demà pots ser tu”), el metall (“Incombustibles”), el hardcore (“Mori el mal govern”) i el rock de sèrie B (“Terror, pizza i 
rock’n’roll”) i compten amb les col·laboracions de luxe de Morfi Grei de La Banda Trapera del Rio, Àlex Vendrell d'Inadaptats i Eina, Dani Moreno de Motorzombis i Soto Sargantana de Pirat's Sound Sistema.

Ratpenat publicaron en mayo "50% Glam 50% Clavagueram", es su segundo disco.

Incluye una colección de grandes canciones de rock indecente

Ratpenat se crearon a finales de 2017, cuando Rubén Chacón (guitarra) y Aleix Costa (bajo) se reunieron con la intención de crear un nuevo proyecto de rock'n'roll en catalán, fue en enero de 2018 cuando junto con Marcos López (batería) y Mikki "Putu" Ven (voz) hicieron los primeros ensayos y ahora presentan su segundo álbum, "50% glam 50% clavagueram".

Con un amplia experiencia y provenientes de diferentes grupos decidieron hacer un proyecto gamberro, gamberro, irreverente y, sobre todo, indecente. Que fuera más allá de los grupos cerrados a un solo estilo y que los vinculara directamente a la vertiente más libertina y salvaje del rock'n'roll.

En abril de 2018 se estrenaron en directo e hicieron una serie de conciertos para coger rodaje mientras componían sus primeras canciones. A finales del mismo año entraron a la EM Estudio de Terrassa y grabar su primer trabajo, "100% Indecent" (autoproducido, 2019), donde se incluyen 6 canciones propias y una cara B ( "La Indecència I") con 4 versiones. Durante el 2019 realizaron múltiples conciertos por el territorio catalán en diferentes formatos y escenarios.

En el 2020 el engranaje no se detiene, y tras la buena acogida del primer trabajo deciden entrar a grabar once nuevas canciones, de nuevo a la EM Estudio.

Estas once canciones transitan por el espacio donde se encuentran el punk ( "Demà pots ser tú"), el metal ( "incombustibles"), el hardcore ( "Mori el mal gobern") y el rock de serie B ( "Terror, pizza y rock'n'roll ") y cuentan con las colaboraciones de lujo de Morfi Grei de La Banda Trapera del Río, Àlex Vendrell de Inadaptats y Eïna, Dani Moreno de Motorzombis y Soto Lagartija de Pirats Sound Sistema.Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña