NAVET publiquen el tercer i darrer single d'avançament del seu primer àlbum

list En: Noticia En:

Es tracta d'una cançó ballable, que contrasta amb les ja publicades, anomenada "Qui soc?"

L'àlbum sortirà el 21 d'octubre i du el títol "Tot el que no sé de nosaltres".

Demà Navet tanquen el cicle de presentació del seu projecte; amb el tercer single hauran presentat tres temes molt diferents però amb un nexe d'unió i una sonoritat molt clara que han servit per fer un tastet de la nova proposta dels germans Salva i Christian Rey Nagel, als quals ara Alex Llovet, el tercer membre de The Pinker Tones, acompanya exclusivament des de la creació, tant lírica com visual.

Després d'un tema molt introspectiu com és "Pare" i d'un altre amb certa follia (especialment al videoclip) com "Volem equivocar-nos", el nou single continua indagant en l'existència de l'ésser humà i les moltes preguntes que ens fem partint del clàssic "Qui soc?". No en va avui anunciem que l'àlbum al qual pertanyen aquests tres temes i que veurà la llum el 21 d'octubre porta el títol de "Tot el que no sé de nosaltres"

"Qui soc?" parla d'un dubte primordial, que lluny de solucionar-se amb l'edat, més aviat s'accentua gràcies a ella. Madurar implica revisar-se a un mateix, i aprendre a viure amb les peculiaritats que ens defineixen i les diferents capes que anem adquirint amb el temps i l'experiència. Parlem de la difícil convivencia del jo privat i el jo públic, del que costa conciliar com ens veiem nosaltres i com ens veuens els altres i del miratge que suposa que els altres percebin solidesa en tu quan tu més aviat veus fragilitat.
 
El videoclip de "Qui soc?" tanca la trilogía iniciada amb "Pare" i realitzada pel mateix equip. Una vegada més el realitzador Arnau Macià i el director de fotografia Pau Català han posat el seu talent al servei de la música de Navet. Aquest últim és el més introspectiu i al mateix temps el més ballable dels tres videoclips. Per representar el desdoblament d'identitats que planteja la cançó, el millor vehicle que se'ns va acudir va ser una parella de bessones. Les nostres protagonistes, Mireia i Eli Sort, són les portes d'entrada a un molt particular joc de "Qui és qui?"

Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña