NAVET publiquen el seu segon single, "Volem equivocar-nos"

list En: Noticia En:

 El seu videoclip està realitzat per un "dream team" de l'audiovisual català

 Anuncien el llançament del seu primer àlbum el 21 d'octubre.

Publiquem  "Volem equivocar-nos", el segon single de Navet, el nou grup format pels membres de The Pinker Tones que ara aposten per la música pop, delicada i sumament detallista en català.  

Després de donar-se a conèixer amb el seu primer tema, "Pare", ara fa sis mesos; els germans Rey Nagel, Salva i Christian, ens presenten una cançó molt més moguda que sense abandonar la proposta melòdica que defensen reivindica el dret a l'equivocacio com a forma creativa d'experimentació artística.

En el videoclip de "Volem equivocar-nos" s'ha ajuntat un 'dream team' d'amics i coneguts que acompanyen a Navet per posar imatge en aquesta nova proposta de la banda. Han pogut comptar amb alguns del talents consolidats del nostre panorama audiovisual català. Al front del projecte tenim al realitzador Arnau Macià (més de 150 spots dirigits els darrers anys, entre ells per marques com Coca-Cola, FC Barcelona, Movistar o Ametller Origen) i el director de fotografia Pau Català (que ha dirigit la fotografia de spots per Emidio Tucci, Massimo Dutti o Vichy Catalan), secundats per un equip magnífic format per Pablo Erlandsen a la direcció artística, Claudia Roca en vestuari i Igor Losada en el maquillatge i perruqueria.

En aquesta ocasió, Salva i Christian apareixen en el video clip: en Salva com a protagonista alienat de l'acció, i en Christian com a secundari de luxe, al front d'un grup d'amics, en un tête a tête trepidant amb en Noé Blancafort, actor de Polònia. En aquest grup d'amics també hi trobem a les actrius Nicela Gómez i Cristina Fernández, i un vell amic de la banda, en Robert Gibiaqui (ex batería de The Pinker Tones i actual batería de Dorian).

El grup aprofita el llançament d'aquest segon single per anunciar ja la sortida del seu primer àlbum el proper 21 d'octubre.

El videoclip está realizado por un "dream team" del audiovisual catalán

 Anuncian el lanzamiento de su primer álbum el 21 de octubre.

Publicamos "Volem equivocarnos", el segundo single de Navet, el nuevo grupo formado por los miembros de The Pinker Tones que ahora apuestan por la música pop, delicada y sumamente detallista, en catalán.

Después de darse a conocer con su primer tema, "Pare", hace seis meses; los hermanos Rey Nagel, Salva y Christian, nos presentan una canción mucho más movida que sin abandonar la propuesta melódica que defienden reivindica el derecho a la equivocación como forma creativa de experimentación artística.

En el videoclip de"Volem equivocarnos" se ha juntado un 'dream team' de amigos y conocidos que acompañan a Navet para poner imagen en esta nueva propuesta de la banda. Han podido contar con algunos de los talentos consolidados del panorama audiovisual catalán. Al frente del proyecto tenemos al realizador Arnau Macià (más de 150 spots dirigidos en los últimos años, entre ellos por marcas como Coca-Cola, FC Barcelona, ​​Movistar o Ametller Origen) y el director de fotografía Pau Català (que ha dirigido la fotografía de spots por Emidio Tucci, Massimo Dutti o Vichy Catalan), secundados por un magnífico equipo formado por Pablo Erlandsen en la dirección artística, Claudia Roca en vestuario e Igor Losada en el maquillaje y peluquería.

En esta ocasión, Salva y Christian aparecen en el video clip: Salva como protagonista enajenado de la acción, y Christian como secundario de lujo, al frente de un grupo de amigos, en un tête a tête trepidante con en Noé Blancafort, actor de Polonia. En este grupo de amigos también encontramos a las actrices Nicela Gómez y Cristina Fernández, y un viejo amigo de la banda, Robert Gibiaqui (ex batería de The Pinker Tones y actual batería de Dorian).

El grupo aprovecha el lanzamiento de este segundo single para anunciar ya la salida de su primer álbum el próximo 21 de octubre.

Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña