Maruja Limón publiquen el segon volum de les "Live Sessions"

list En: Noticia En:

Veurà la llum el dia 1 i es tracta d'una versió en directe de "Sombras"

En aquesta ocasió hi col·labora el grup KeTeKalles

Maruja Limón publiquen divendres que ve, dia 1 de gener, el seu nou single i segon volum de les "Live Sessions", sessions gravades en directe amb les que s'estan adaptant alguns dels temes del seu últim àlbum a unes col·laboracions molt especials per a elles.

En aquesta ocasió el tema escollit és "Sombras" per a la gravació del qual han comptat amb la col·laboració de KeTeKalles, grup barceloní que s'ha convertit en una de les revelacions dels últims temps.

"Sombras" es posa a la pell de totes les persones que han hagut d'abandonar la seva terra, i és un cant que protesta per totes les dificultats burocràtiques i socials que això implica al temps que dóna llum a aquestes vivències i Ketekalles, amb la seva energia i poder reivindicatius, donen força a aquest missatge.

Aquesta cançó va dedicada amb especial afecte per a Gabi, el nostre representant, company i amic, que ens va inspirar en aquest tema a través de la seva vida, de les seves arrels i de la seva terra tan llunyana. Ell ens ha acompanyat en tot aquest viatge musical i ha apostat per nosaltres !!!

Al cap de pocs dies de l'llançament del single es publicarà també un videoclip, com ja van fer amb el primer single de les "Live Sessions": "La noche".

Maruja Limón publican el segundo volumen de las "Live Sessions"

Verá la luz el día 1 y se trata de una versión en directo de "Sombras"

En esta ocasión colabora el grupo KeTeKalles

Maruja Limón publican el próximo viernes, día 1 de enero, su nuevo single y segundo volumen de las "Live Sessions", sesiones grabadas en directo con las que se están adaptando algunos de los temas de su último álbum a unas colaboraciones muy especiales para ellas.

En esta ocasión el tema elegido es "Sombras" para la grabación del que han contado con la colaboración de KeTeKalles, grupo barcelonés que se ha convertido en una de las revelaciones de los últimos tiempos.

"Sombras" se pone en la piel de todas las personas que han tenido que abandonar su tierra, y es un canto que protesta por todas las dificultades burocráticas y sociales que ello implica al tiempo que da luz a estas vivencias y Ketekalles, con su energía y poder reivindicativos, dan fuerza a esta entrada.

Esta canción va dedicada con especial afecto a Gabi, nuestro representante, compañero y amigo, que nos inspiró en este tema a través de su vida, de sus raíces y de su tierra tan lejana. Él nos ha acompañado en todo este viaje musical y ha apostado por nosotros !!!

A los pocos días del lanzamiento del single se publicará también un videoclip, como ya hicieron con el primer single de las "Live Sessions": "La noche".

Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña