Maruja Limón publiquen el 4 de desembre el seu nou single

list En: Noticia En:

Es tracta d'una versió gravada en directe de "La noche"

 L'han gravat al costat de les germanes Marta i Carlota Urdiales.

Maruja Limón s'embarquen en un projecte de revisió d'alguns dels temes del seu últim disc que compta amb dues particularitats:
D'una banda els enregistraments es realitzen en directe, intentant mantenir la frescor de les seves interpretacions en viu, en aquest any en què aquestes actuacions s'han vist inesperadament reduïdes.
D'altra banda, a l'hora de gravar aquestes cançons, compten amb diferents col·laboracions d'artistes que han format part de les seves vivències musicals.
Com a punt de partida per a aquest projecte, recollit sota el títol genèric de "
Live session", han escollit una interpretació del tema "La noche" per a la qual van comptar amb la col·laboració de les germanes Marta i Carlota Urdiales, la primera com a baixista i la segona com a cantant.
La selecció de la cançó no és casualitat, és un tema que parla dels seus inicis com a grup en llocs íntims plens d'energia i Marta i Carlota l'hi aporten una nova visió gràcies al seu soul i complicitat.

l nuevo single es una versión grabada en directo de “La Noche” y la han grabado al lado de las hermanas Marta y Carlota Urdiales.

Maruja Limón se embarcan en un proyecto de revisión de algunos de los temas de su último disco que cuenta con dos particularidades:

Por un lado las grabaciones se realizan en directo, intentando mantener la frescura de sus interpretaciones en vivo, en este año en que estas actuaciones se han visto inesperadamente reducidas.

Por otro lado, a la hora de grabar estas canciones, cuentan con diferentes colaboraciones de artistas que han formado parte de sus vivencias musicales.

Como punto de partida para este proyecto, recogido bajo el título genérico de "Live session", han escogido una interpretación del tema "La noche" para la que contaron con la colaboración de las hermanas Marta y Carlota Urdiales, la primera como bajista y la segunda como cantante.

La selección de la canción no es casualidad, es un tema que habla de sus inicios como grupo en lugares íntimos llenos de energía y Marta y Carlota les aportan una nueva visión gracias a su soul y complicidad.

Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña