Mabel Flores ha publicat el seu nou vídeo

list En: Noticia En:

Es tracta d'un enregistrament en directe d'"Aprendí"
 Amb ell tanca l'etapa del seu primer àlbum "Entre mujeres"

Mabel Flores publica nou vídeo reinterpretant la cançó "Aprendí", original de la cantautora i inclosa en el seu primer àlbum.


En aquesta cançó parla d'aprenentatges vitals, de la importància de trobar una mà a la qual agafar-se en els moments complicats i de mantenir-se juntes, malgrat les distàncies i les dificultats.


Amb aquesta live session, gravada a Sant Feliu de Llobregat amb la banda que actualment l'acompanya, s'acomiada de l'etapa d'"Entre Mujeres" (autoeditat, 2018) i d'un any més que complicat per al sector cultural i dóna la benvinguda a una nova temporada que vindrà de la mà de la publicació del seu pròxim àlbum, "Meraki" (Kasba Music, 2021), que veurà la llum a finals de gener de l'any vinent i arribarà trepitjant fort.

Mabel Flores ha publicado su nuevo vídeo

Se trata de una grabación en directo de "aprender"

- Con él cierra la etapa de su primer álbum "Entre mujeres"

Mabel Flores publica nuevo vídeo reinterpretando la canción "aprender", original de la cantautora e incluida en su primer álbum.

En esta canción habla de aprendizajes vitales, de la importancia de encontrar una mano a la que agarrarse en los momentos complicados y de mantenerse juntas, a pesar de las distancias y las dificultades.

Con esta live session, grabada en Sant Feliu de Llobregat con la banda que actualmente la acompaña, se despide de la etapa de "Entre Mujeres" (autoeditado, 2018) y de un año más que complicado para el sector cultural y da la bienvenida a una nueva temporada que vendrá de la mano de la publicación de su próximo álbum, "Merak" (Kasba Music, 2021), que verá la luz a finales de enero del año próximo y llegará pisando fuerte.

Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña