La banda 13Krauss continua la gira de presentació del seu últim àlbum "Redención"

list En: Noticia En:

13Krauss van publicar el seu tercer àlbum, ‘Redención’ (Rock de Kasba, 2019), el passat 15 de març, i després de les presentacions a Saragossa i Madrid, aquest proper mes de maig continuen la seva gira de presentació.

‘Redención’ són onze pistes amb onze històries que desemboquen en una sola, la que els ha portat fins aquí i que guarda cert paral·lelisme amb alguna de les que ens explica el mateix àlbum, un disc gairebé conceptual que brolla des del subsòl per esclatar al capdamunt. S'hi manté l'actitud punk i l'essència folk, en aquesta etapa més propera potser a uns Flogging Molly que a uns The Real McKenzies, i afegeix peces capaços de trencar estereotips i acostar-se a un altre públic no tan familiaritzat amb aquest subgènere.

"Estem que ens donem cops de cap amb els aragonesos 13Krauss. (...) Això en directe ha de ser tan guapo com la recent visita dels Flogging Molly!"

(Weborpheo)

"S'aprecia des del primer segon el mim posat tant en el so com en la producció (...)' ‘Redención’ és un disc madur candidat a ser un dels referents del folk punk, no només aragonès, sinó estatal"

(Arainfo )

Escolta "Redención" aquí:

Etiquetas: 13Krauss gira Redención

Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña