Kasba Music, Sotasons i Canibal presenten FEM(ME) FUTUR

list En: Noticia En:

Una gran nit de música negra en clau molt jove i femenina 
- Actuaran Aiala, La Reina i Esmeralda Colette

El 4 de març a l'escenari de La 2 d’Apolo prendrà protagonisme la nova escena barcelonina de les soul sisters.

Sota el nom de Fem(me) futur, perquè sense cap mena de dubte el futur és seu,  es presentaran tres projectes liderats per noies joves el vincle de les quals és l'amor per la música soul tot i que revisant-la des de punts de vista ben diferents.

Començarà Esmeralda Colette. La que va ser cantant de Pelogruesoul ha actuat en alguns dels festivals més importants de música negra de Catalunya com el Voll-Damm Jazz, el Blackcelona o el Black Music Festival, a més d'haver trepitjat moltíssims mítics bars barcelonins i fins i tot el TV show "La Voz". Ara presenta un primer EP sota el seu propi nom com a marca.

Continuarà La Reina, projecte col·lectiu liderat per Marta Cervera (teclista) i Lia Kali (cantant de 22 anys, que també va participar a "La Voz"). Presenten una formació clàssica amb forta base soul-funk però amb reminiscències reggae  i fins i tot mestisses. La Reina publiquen el seu primer single el 20 de març al qual seguiran d'altres singles i un EP abans de l'estiu.

Tancarà Aiala, projecte de la Jara Aiala, que l'any passat va publicar el seu primer àlbum i amb els seus 22 anys va cridar l'atenció dels mitjans de comunicació sent nominada a millor disc de música negra per la revista especialitzada Enlace Funk i entrant a les llistes dels millors discos de l'any a Mondo Sonoro i Enderrock amb el seu r'n'b amb connotacions electròniques.

No us perdeu aquesta nit, que serà històrica perquè per l’escenari passarà part del futur musical del nostre país, aquell més negre que ben segur arrasarà  a les pistes de ball els propers a

Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña