Kasba Music publica "Soc un drac", el nou single de Santi Eizaguirre

list En: Noticia En:

 És el primer avançament del seu tercer àlbum.

El videoclip ha servit per celebrar l'aniversari de la Casa Orlandai, centre de cultura comunitària.

Santi Eizaguirre publica "Soc un drac", el seu nou single i primer avançament de l'àlbum que veurà la llum l'any vinent.

El que va ser guitarrista de Cheb Balowski va publicar un primer disc en solitari fa nou anys sota el nom de Iagoalaiaga i els Detectius Salvatges ("Notícies de Gurb"), quatre anys després i ja sota el seu nom va arribar "El secret de les festes" i ara anuncia un nou i sorprenent treball que comença a veure la llum amb aquest "Soc un drac".

En aquesta ocasió, el músic sarrianenc ha comptat amb els arranjaments, la programació als teclats i la producció d'Stéphane Carteaux i la col·laboració en les guitarres de David Bourguinon i Gabriel Fletcher. 

El videoclip es va enregistrar com a celebració del 15è aniversari de la Casa Orlandai com a projecte de gestió comunitària al voltant de l'art, la convivència i la transformació social i ha estat realitzat per Tito Baraldés, i produït per l'equip tècnic de la Casa Orlandai.

Ccompta amb el protagonisme dels ballarins Júlia Vallejo, Matias Shultz, Mira Urbassek i Blanca Riba, de Vàrium Espai de Moviment. Al llarg del vídeo apareixen una seixantena de persones vinculades a diferents de les comissions, grups d'interès i activitats que donen vida a la casa. Ens fem a la idea de les moltes cares que té un projecte cultural de Sarrià que com va dir Marcel Oliveres, va néixer com una escola d'infants i s'ha convertit en una escola de vida . Casa Orlandai és fruit de la reivindicació veïnal d'un equipament cultural pel barri i funciona sota la fórmula de la gestió ciutadana.

Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña