Kasba Music publica el sisè volum de la col·lecció "Republicafrobeat"

list En: Noticia En:

En aquesta ocasió l'àlbum va dedicat a l'afrobeat fet a la Península Ibèrica.

Inclou cançons d'Eskorzo, Gecko Turner, Alma Afrobeat Ensemble, Ogun Afrobeat o Los 300 i remixes de DJ Panko o DJ Floro, entre d'altres.

El 2023, l'AC. AfrobeatProject fa 20 anys de recorregut per l'afrobeat al llarg del planeta. Ha estat una aventura apassionant i nutritiva que ens enorgulleix i que des de fa 6 anys realitzem juntament amb Kasba Music, per això volem celebrar-ho amb l'edició d'un nou volum de REPUBLICAFROBEAT.
 
El volum 6 de REPUBLICAFROBEAT porta per cognom AFROBEAT IBÈRIC i pretén reflectir l'escena afrobeat de Galícia, País Basc, Astúries, Catalunya, Madrid, Aragó, Extremadura, Andalusia i Portugal. La Península Ibèrica és gresol de cultures, terra d'anada i tornada, on la presència negra i la convivència multiracial és rellevant des de fa segles. Les seves músiques han calat profundament entre la seva gent. I l'afrobeat, gènere musical creat pels nigerians Fela Kuti i Tony Allen, és protagonista des de fa dècades. Concebut originalment com una eina de compromís social, és un vehicle de connexió per sobre de color, raça, religió, gènere, identitat o ideologia.
 
L'afrobeat es practica a tot el món, des d'Israel a Brasil, de Polònia als Estats Units, de Xile a Moçambic, de Puerto Rico a Nigèria, d'Àustria a Etiòpia, del Japó a Mèxic, del Senegal a Colòmbia i un llarg etcètera. Fa uns anys, el 2012, l'AC. AfrobeatProject publicava l'àlbum La Música És el Arma del Futuro. A Tribute to Fela from Spanish Bands, on reflectíem l'escena afrobeat de l'estat espanyol a través de versions de Fela Kuti. Ara, en aquest REPUBLICAFROBEAT VOL.6-AFROBEAT IBÈRIC, volem ampliar la mostra amb cançons originals d'algunes de les bandes que conformen la geografia ibèrica: Macheta SupahSound (Galícia); Makala i Makulu Ken (País Basc); Gecko Turner (Extremadura); Eskorzo i Los 300 (Andalusia); Akin & The Afrobeat Brothers (Astúries); Afro Soul Toasting, Ogun Afrobeat, Juno & Darrell i Kumar Subllevao-Beat & Machete Horns (Madrid); Alma Afrobeat Ensemble i Kwame Adzraku (Catalunya); Couscous Party (Aragó); i Cacique'97, Carapaus Orkestra i Kumpania Algazarra (Portugal), més l'aportació dels remescladors Oscar Martos, Dj Panko i Dj Floro.
 
El disseny és obra de Ricard Bofill.
 
Que gaudiu el viatge. For Ever Lives Afrobeat!

En esta ocasión el álbum va dedicado al afrobeado realizado en la Península Ibérica.

Incluye canciones de Eskorzo, Gecko Turner, Alma Afrobeat Ensemble, Ogun Afrobeat o Los 300 y remixes de DJ Panko o DJ Floro, entre otros.

En 2023, el AC. AfrobeatProject cumple 20 años de recorrido por el afrobeat a lo largo del planeta. Ha sido una aventura apasionante y nutritiva que nos enorgullece y que desde hace 6 años realizamos junto a Kasba Music, por eso queremos celebrarlo con la edición de un nuevo volumen de REPUBLICAFROBEAT.

 El volumen 6 de REPUBLICAFROBEAT lleva por apellido AFROBEAT IBÉRICO y pretende reflejar la escena afrobeat de Galicia, País Vasco, Asturias, Cataluña, Madrid, Aragón, Extremadura, Andalucía y Portugal. La Península Ibérica es crisol de culturas, tierra de ida y vuelta, donde la presencia negra y la convivencia multirracial es relevante desde hace siglos. Sus músicas han calado profundamente entre sus gentes. Y el afrobeat, género musical creado por los nigerianos Fela Kuti y Tony Allen, es protagonista desde hace décadas. Concebido originalmente como herramienta de compromiso social, es un vehículo de conexión por encima de color, raza, religión, género, identidad o ideología.

El afrobeat se practica en todo el mundo, desde Israel a Brasil, de Polonia a Estados Unidos, de Chile a Mozambique, de Puerto Rico a Nigeria, de Austria a Etiopía, de Japón a México, de Senegal a Colombia y un largo etcétera. Hace unos años, en 2012, el AC. AfrobeatProject publicaba el álbum La Música Es el Arma del Futuro. En Tribute to Fela from Spanish Bands, donde reflejamos la escena afrobeat del estado español a través de versiones de Fela Kuti. Ahora, en este REPUBLICAFROBEAT VOL.6-AFROBEAT IBÉRICO, queremos ampliar la muestra con canciones originales de algunas de las bandas que conforman la geografía ibérica: Macheta SupahSound (Galicia); Makala y Makulu Ken (País Vasco); Gecko Turner (Extremadura); Eskorzo y Los 300 (Andalucía); Akin & The Afrobeat Brothers (Asturias); Afro Soul Toasting, Ogun Afrobeat, Juno & Darrell y Kumar Subllevao-Beat & Machete Horns (Madrid); Alma Afrobeat Ensemble y Kwame Adzraku (Cataluña); Couscous Party (Aragón); y Cacique'97, Carapaus Orkestra y Kumpania Algazarra (Portugal), más la aportación de los remezcladores Oscar Martos, Dj Panko y Dj Floro. 

El diseño es obra de Ricard Bofill.

Que disfrutéis el viaje. For Ever Lives Afrobeat!

Etiquetas: Republicafrobeat Vol 6

Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña