Kasba Music celebra 15 anys el 13 de setembre

list En: Noticia En:

El 13 de Setembre del 2004, va publicar "Made in Barna" de La Kinky Beat

Enguany, el dia 13 es publica "Nothing less than art" d'Aiala

A més anunciem dos concerts per a celebrar-ho

El 13 de setembre de 2004, Kasba Music va publicar la seva primera referència, "Made in Barna", que va ser alhora el primer disc de La Kinky Beat i per extensió de Chalart58, el seu bateria. Després de 15 anys, Chalart58 s'ha convertit en un dels més importants productors barcelonins i per això va ser escollit per produir el primer àlbum d'Aiala, "Nothing less than art" que és el disc que es publicarà aquest 13 de setembre i per tant commemorarà aquests quinze anys del segell.

Però a més, la celebració s'estendrà a dos concerts, dues dates en què es podrà veure en directe a alguns dels artistes que estan treballant amb Kasba Music (o els seus segells New Beats i Rock de Kasba) en l'actualitat.

El dia 5 d'octubre, la sala Almo2bar de Barcelona, acollirà una primera celebració, assossegada, de músiques més intimistes, que comptarà amb la participació de Santi Eizaguirre, Joan Boada, Fito Luri i Ginestà.

I el dia 12 d'octubre, a Salamandra de l'Hospitalet, es podrà gaudir d'una autèntica festa que barrejarà fusions diverses amb música urbana i durant la qual es podrà gaudir de les actuacions de 13Krauss, Ezetaerre, Microguagua, La Banda del Panda, Resiliència i Spxxn P.

Per a amb dues vetllades ja estan les entrades anticipades a la venda, al popular preu de 10 €, preu que a taquilla, el dia de l'actuació s'incrementarà fins als 15 €.

De manera especial, per al concert del 12 d'octubre, es poden aconseguir entrades a 8 € fins al 11 de setembre.
Esperem trobar-vos en una de les dues dates i poder celebrar conjuntament l'efemèride.

Entrades 5 de Octubre :

https://www.wegow.com/es-es/festivales/festival-15-anys-a-la-kasba

Entrades 12 de Octubre :

https://entradas.codetickets.com/entradas/15-anys-kasba/7984/salamandra/online

Kasba Music celebra 15 años el 13 de septiembre.

Este año, el día 13 ,se publica "Nothing less than art" de Aiala. 

 Y anunciamos dos conciertos para celebrarlo!

El 13 de septiembre de 2004, Kasba Music publicó su primera referencia, "Made in Barna", que fue a la vez el primer disco de La Kinky Beat y por extensión de Chalart58, su batería. Tras 15 años, Chalart58 se ha convertido en uno de los más importantes productores barceloneses y por ello fue escogido para producir el primer álbum de Aiala, "Nothing less than art" que es el disco que se publicará este 13 de septiembre y por lo tanto conmemorará esos quince años del sello.

Pero además, la celebración se extenderá a dos conciertos, dos fechas en las que se podrá ver en directo a algunos de los artistas que están trabajando con Kasba Music (o sus sellos New Beats y Rock de Kasba) en la actualidad.

El día 5 de octubre, la sala Almo2bar de Barcelona, acogerá una primera celebración, sosegada, de músicas más intimistas, que contará con la participación de Santi Eizaguirre, Joan Boada, Fito Luri y Ginestà.

Y el día 12 de octubre, en Salamandra de l'Hospitalet, se podrá disfrutar de una auténtica fiesta que mezclará fusiones varias con música urbana y durante la cual se podrá disfrutar de las actuaciones de 13Krauss,Ezetaerre,Microguagua,La Banda del Panda,Resiliència y Spxxn P.

Para ambas veladas ya están las entradas anticipadas a la venta, al popular precio de 10€, precio que en taquilla, el día de la actuación se incrementará hasta los 15€.

De manera especial, para el concierto del 12 de octubre, se pueden conseguir entradas a 8€ hasta el 11 de septiembre.

Esperamos encontraros en una de las dos fechas y poder celebrar conjuntamente la efemérides.

entradas 5 de Octubre en:

https://www.wegow.com/es-es/festivales/festival-15-anys-a-la-kasba

Entradas 12 de Octubre en:

https://entradas.codetickets.com/entradas/15-anys-kasba/7984/salamandra/onlineComentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña