Ja pots veure i escoltar "Fins que deixi de fer mal"

list En: Noticia En:

Es tracta del primer tema en català escrit per Aiala i compta amb la producció del beatmaker Scotty DK.

Forma part d'un EP que sortirà al juliol.

Moltes vegades han preguntat a la cantant barcelonina si incorporaria el català com a llengua artística, i moltes vegades ella ha respost que quan li sortís de l'ànima, que no es negava -res més lluny de la realitat- però que l'havia de sortir de dins. I ha arribat el moment, "si vols et canto en català" canta (valgui la redundància) Aiala en aquest primer tema ("Fins que deixi de fer mal") compost en la seva llengua familiar.
 
I per presentar-lo ha escollit Scotty DK, beat maker i productor de reconegut prestigi a l'escena underground i urbana catalana. Tots dos, mà a mà, han treballat sobre la proposta original de la cantant fins a donar la forma final a aquest curiós tema, mitjançant el qual Aiala segueix empoderant-se ( "Amb l'art es transformen emocions, i amb aquesta cançó jo he curat ferides. Per això, encara que no té una lletra feliç, la cançó té un punt de brillantor i esperança, com el videoclip"), que beu del trap però que difícilment pot ser classificat.
 
No és la primera vegada que canta en català, ja ho va fer al disc de la Marató del 2021 i al Desconcert del 2022, però la diferència és que ara, el tema, l'ha creat ella.

Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña