Ja és a les xarxes "Ego" el primer videoclip de Spxxn P.

list En: Noticia En:

Rodat amb càmera de 360º, ofereix un innovador efecte distorsionador de la realitat.

No és habitual en el món del rap trobar ni un tema ni un vídeo com "Ego". Acostumats a batalles de galls, a provocacions entre artistes i a la imatge de nois durs de barri, el primer tema de Spxxn P (pronunciat Spuun Pi) crida l'atenció.

Ja fa diversos anys que grava les seves pròpies cançons, que es mouen dins del gènere de la música urbana amb ritmes que van des del rap al trap més melòdic, però no ha estat fins ara que ha decidit treure a la llum la seva segona passió, recolzat pel duo de productors RCA Flacos i animat pel seu entorn més proper.

No podria fer-ho d'una altra manera que ajuntant la música amb l'audiovisual, representant en imatges les seves pròpies creacions musicals.

Així, el cantant també s'ha encarregat de la realització i de la producció del vídeo, amb el suport de la productora Arrival Films.

Utilitzant una petita història sobre una crisi de parella i una nit de festa com a fil conductor, la cançó tracta temàtiques com la gelosia, la violència o l'autodestrucció amb un punt d’autoparòdia. Utilitzant el concepte de l'ego, tan present en la música rap, per reflexionar sobre com ens comportem quan a vegades ens deixem dominar per aquest.

 És un dels primers videoclips que exploten al màxim les possibilitats d'una càmera de 360º, editant el material posteriorment. D'aquesta manera s'ha creat un espectacular i innovador ambient psicodèlic a través del qual el cantant es submergeix en una realitat distorsionada.

Segueix a Spxxn P. en:

Facebook Instagram Youtube

Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña