Ginestà publiquen el primer avançament del seu nou àlbum

list En: Noticia En:

 Es tracta del single "L'Eva i la Jana"

- Estarà disponible divendres 23 d'abril a les plataformes digitals

Ginestà, la banda liderada pels germans Serrasolsas, presenta "L'Eva i la Jana", el primer avançament del seu proper disc.

"L'Eva i la Jana" explica la història d'amor i vida entre dues noies que es coneixen a la seva adolescència.

Musicalment, aquest single deixa entreveure un canvi de paradigma en la producció musical, a càrrec del Cesc Valverde (Xicu). La banda s'endinsa en loops electrònics i sintetitzadors inspirats en la dècada dels setanta, descobrint una nova sonoritat, però sense perdre l'essència de proximitat i tendresa a la qual la Júlia i en Pau ens tenen acostumats.

Aquesta és la primera mostra d'un disc que s'està enregistrant a La Royuela Studio amb en Xavier Clop i Quique. La mescla i masterització s'ha fet a Grabaciones Silvestres amb en Marc Parrot.

La Sara Hermo i l'Adrián Martos han estat un cop més els encarregats de plasmar en imatges l'imaginari de Ginestà. Tots dos abracen i acompanyen l'aposta musical de Ginestà, amb un videoclip i un seguit de peces, que reinventen l'imaginari que fins ara teníem de la banda.

L'estrena ve acompanyada d'un seguit d'accions i col·laboracions, entre elles amb el col·lectiu Bunyol TV, que transcendeixen de l'estrictament musical i aprofiten l'ocasió per crear un espai de referència, pedagogia i debat entorn les sexualitats dissidents.

Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña