Ginestà publica nou single i videoclip

list En: Noticia En:

Ginestà, el duet andreuenc format pels germans Serrasolsas, torna aquest 2019 amb novetats. 

Després del seu àlbum debut “Neix”, la banda va estrenar divendres el seu nou single “Estimar-te com la terra” (Kasba Music, 20919). 

Aquest avançament del seu proper disc és tota una declaració d’intencions. La banda emprèn un salt professional amb la recerca d’un llenguatge propi. Experimentació, contemporaneïtat, organicitat i melodies pop per transportar-nos al seu univers de dolçor, natura i nostàlgia al que ja ens tenien acostumats. 

En aquesta nova etapa, Ginestà ha comptat amb la impecable producció musical de l’Edgar i el Mario, de l’estudi Atlàntida. 

Destaca també la forta aposta del videoclip, ideat pel Pol Ferraris i l’Adrián Martos, que es planteja l’ambiciosa tasca de materialitzar l’imaginari de la banda en atmosferes que envolten al duet, que mentre canta, podem veure amb diferents peces de destacats dissenyadors de moda, com ara Víctor Von Schwarz, Abel Burillo, Verbena Atelier o Ynhoia.

Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña