Fito Luri publica "Pena i Regust" darrer avançament del nou àlbum.

list En: Noticia En:

Fito Luri va publicar el dia 18 "Pena i regust"


És el tercer i darrer avançament del seu proper àlbum

"Diari de llambordes" es publicarà el 24 de setembre.

El músic Fito Luri presenta "Pena i regust", cançó que es publica un més abans de la sortida del seu nou disc "Diari de Llambordes" que veurà la llum el 24 de setembre.

“Pena i regust és una cançó enèrgica però alhora melancòlica, que parla del passat des del present amb aquella mirada on es guarden els records que ens neguem a oblidar. Records que fan de nosaltres bona part del que som avui”, amb aquestes paraules defineix Fito Luri la nova producció. Una cançó inspirada en una nit a Barcelona on el cantautor va tenir un afer amorós que el va marcar per tota la vida. “D’aquella història, ja fa molts anys” ens explica.  Un relat que s’emmarca a final dels anys vuitanta entre el Gòtic i el Born, una història amb una noia italiana que no va tornar a veure mai més i que trenta anys després ha volgut que formes part del nou disc. El videoclip que acompanya el nou single es podrà veure a partir del 25 d’agost i està gravat

entre  Reus i Barcelona amb imatges que fan referència al passat, present i futur de l’artista.

Amb "Pena i regust" Fito Luri ja ens deixa entreveure allò que ens arribarà de nou quan puguem escoltar la totalitat del projecte.

igual que la resta de temes que formaran part del disc, ha estat gravat i mesclat a Gravaciones Silvestres per Marc Parrot.

Fito Luri publicó el día 18 "Pena i regust"

Es el tercer y último adelanto de su próximo álbum

"Diario de Llambores" se publicará el 24 de septiembre.

"Pena i Regust" es una canción enérgica pero a la vez melancólica, que habla del pasado desde el presente con esa mirada donde se guardan los recuerdos que nos negamos a olvidar. Records que hacen de nosotros buena parte de lo que somos hoy ", con estas palabras define Fito Luri la nueva producción. Una canción inspirada en una noche en Barcelona donde el cantautor tuvo un romance que le marcó para toda la vida. "De aquella historia, hace ya muchos años" nos cuenta. Un relato que enmarca a finales de los años ochenta entre el Gótico y el Born, una historia con una chica italiana que no volvió a ver nunca más y que treinta años después ha querido que formas parte del nuevo disco. El videoclip que acompaña el nuevo single se podrá ver a partir del 25 de agosto y está grabado entre Reus y Barcelona con imágenes que hacen referencia al pasado, presente y futuro del artista.

Con "Pena i Regust" Fito Luri ya nos deja entrever lo que nos llegará de nuevo cuando podamos escuchar la totalidad del proyecto.

igual que el resto de temas que formarán parte del disco, ha sido grabado y mezclado en grabaciones Silvestres por Marc Parrot

Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña