Fito Luri ha publicat “Terrats”, avançament del seu proper àlbum "Diari de llambordes".

list En: Noticia En:

Fito Luri va publicar fa unes setmanes el seu darrer single “Terrats”, que és alhora el primer avançament del seu proper àlbum, "Diari de llambordes".

"Coberta plana i lleugerament inclinada sense teules d'un edifici que permet de caminar-hi còmodament al damunt, i que serveix per estendre la roba". Així defineix el diccionari el concepte de "terrat". Una definició freda que si poguéssim, la canviaríem per la lletra de Fito Luri. Doncs als terrats hi ha una vida paral·lela, sobretot als terrats de les parts més velles d'una ciutat, on la quotidianitat des de fa molts anys, els ha convertit en refugis, espais de trobada, i en moltes ocasions en el principi de moltes històries que han esdevingut eternes en el pensament i el record de cadascú de nosaltres.
El tema es va enregistrar a "Grabaciones Silvestres", sota la supervisió del productor musical, Marc Parrot, i el seu video produït per “Agnès Instants” s’ha gravat als terrats de Reus.

Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña