Fito Luri finalitza la gira de “Cru”

list En: Noticia En:

El 21 de setembre al teatre Bartrina de Reus finalitza la gira de "Cru" i presentarà nou single

Fito Luri, tanca i obre una etapa el dia 21 de setembre de 2019 al Teatre Bartrina de Reus.

D’una banda farà el darrer concert del disc "Cru", i de l’altra presentarà el primer single del seu proper treball, "Diari de llambordes".

Si “Cru” va ser una col·lecció de cançons cadascuna de les quals venia acompanyada d’una foto, “Diari de llambordes” serà un llibre de relats i contes als quals acompanyarà un disc.

En Fito ens anirà presentant les obres musicals que formaran part d’aquest treball de mica en mica i durant tot un any, fins que el setembre de 2020 veurà la llum en la seva totalitat.

El treball ja s'ha començat a gestar a "Grabaciones Silvestres", sota la supervisió del productor musical, Marc Parrot, i el seu primer single i video veuran la llum el proper 4 d’octubre. Cada single anirà acompanyat d'un suport audiovisual, i la intenció del músic reusenc, és que cada tres mesos surti una cançó, fins que al setembre ja pugui veure la llum la totalitat del treball.

21 de setembre, concert de fi de gira de “Cru”, Teatre Bartrina, Reus.

4 d’octubre, nou single i video a les plataformes digitals.

Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña