"Estimar-te com la terra" supera el milió de reproduccions a Spotify

list En: Noticia En:

"Estimar-te com la terra" va ser guardonada com a millor lletra en català del 2019 amb el Premi Cerverí

Contra tot pronòstic, si tenim en compte els grans mitjans de comunicació d'aquest país, "Estimar-te com la terra" ha deixat de ser una cançó de Ginestà per convertir-se en una cançó popular.
I és que aquest passat cap de setmana l'obra ha superat el milió de reproduccions a Spotify i les 400 mil a Youtube.
El públic ha acompanyat a la banda dels germans Serrasolsas en tot moment i quan l'obra portava quatre mesos publicada i tan sols Ràdio 4 l'hi havia donat suport, acumulava ja 130 mil reproduccions a les plataformes, una xifra (més de 30 mil reproduccions mensuals) que permetia entreveure que alguna cosa estava passant.
Ara, quant aquest promig mensual s'ha triplicat i havent rebut el premi Enderrock a Millor disc d'autor i el premi Cerverí a la Millor lletra del 2019, tots dos per votació popular, no podem fer menys que agraïr a aquest públic que s'ha fet seva la cançó i ha empès als mitjans a reconèixer la proposta de Ginestà com una proposta de present però, sobretot i donada la joventut dels seus membres, de futur.

Felicitats Ginestà!!!!Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña