El duet format per Xavier Pié i MACC presentarà a Tarragona "Studio Sessions"

list En: Noticia En:

És el seu tercer treball i la presentació es farà al CC Antic Ajuntament

El saxofonista Xavier Pié i el guitarrista Miguel Alberto Cruz Carmona MACC van publicar "STUDIO SESSIONS" el novembre de 2022 i ara el presentaran per primera vegada en directe a la seva ciutat, Tarragona, dins els actes commemoratius del Dia Internacional del Jazz, el proper 30 d'abril. L'actuació tindrà lloc al CC Antic Ajuntament a les 18:00h. i l'entrada serà gratuïta tot i que s'han de reservar les invitacions al web de l'Ajuntament.

"Studio Sessions" és el títol d'un EP editat en format digital i integrat per cinc noves composicions musicals creades i interpretades pel duet i produïdes, enregistrades, mesclades i masteritzades per MACC a Tarragona, les quals mostren un resum del treball realitzat durant aquests darrers tres anys i amb les que els músics obren la porta a nous paisatges musicals.
 
Junts, aquests dos músics fan des de l'any 2000 un particular treball de recerca i d'interpretació conjunta d'espais sonors. Els seus anteriors discs, "Rutes" (2013) i "Connexions" (2017), van gaudir d'una bona acollida per part del públic i de la crítica especialitzada. Contraris a reconèixer els límits entre els gèneres, la seva música sempre ha volgut fugir d'etiquetes.

Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña