El Chamuyo publiquen aquest diumenge el seu nou single

list En: Noticia En:

Es diu "Las mentiras" i commemora el Dia de la Hispanitat
Ve acompanyat d'un interessant videoclip

"Las mentiras" (Kasba Music, 2020) és el nou single d'El Chamuyo, banda de Castelló amb tres àlbums publicats i la proposta de la qual gira al voltant de les músiques llatines i les seves diverses fusions.
En aquesta ocasió aprofiten la data de l'11 d'octubre, jornada prèvia al Dia de la Hispanitat, celebració provinent del suposat descobriment d'Amèrica, per llançar la seva nova obra en format single digital i videoclip. Un single que s'enfronta a aquestes dures èpoques per a la música al millor estil
chamuyer, explicant-nos una altra forma de veure el món i els tripijocs dels que ho controlen i barrejant ritmes com cúmbia, són o candombe per demostrar que ens poden robar moltes coses, però mai l'alegria ni les conviccions.
La cançó va ser gravada en RPM Estudis de València i coproduïda al costat de Roger García, sortirà acompanyada d'un videoclip amb tota l'essència i el toc de distinció de Dani Moreno vídeo realitzador de Chaparra Entertainment (Barcelona).

Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña