El 3 de maig es publica l'àlbum "Leon". Es tracta d'un biodisc sobre la vida de Leon Theremin.

list En: Noticia En:

"Leon" és un espectacle musical, un disc, una coreografia, una proposta audiovisual, i molt més que això. "Leon" és, en definitiva, un gran projecte. Un gran projecte que pretén celebrar el centenari de la patent del theremin, primer instrument electrònic patentat per Leon Theremin, el seu creador, el 1919.

 Per extensió, els seus creadors, The Pinker Tones i el Quartet Brossa, celebren amb aquest gran treball el centenari de la música electrònica. I per això han comptat, també, amb la col·laboració del Quartet Mèlt i dels thereministes Jairo Moreno i Víctor Estrada.

Al setembre de 2018, al Mercat de la Música Viva de Vic, es va realitzar un pre-estrena de l'espectacle que va meravellar crítica i públic, ara arriba el moment del disc.

Si en veure l'espectacle es podia parlar de musical a manera de biopic, ara no hi ha dubte que parlem d'un biodisc en què les cançons presentades en forma d'òpera formada per tres moviments, es balancegen entre la música clàssica i l'electrònica, amb alguns acostaments al pop, realitzant un viatge que atreu i hipnotitza l'oient fins a submergir-lo de ple en la atribolada vida de Leon Theremin.

"Leon és una 'postsimfonía pop' (...) Un espectacle on va aflorar la inspiració i el talent. Cal destacar la flipada pop de Lavinia. "(Donat Putx, La Vanguardia).

"Així de trepidant va resultar Leon." (Jordi Bianciotto, El Periódico).

"L'espectacle Leon (...) va convèncer amb el seu eclecticisme artístic. No només per la grandesa compositiva dels dos grups de artistassos que signen la proposta. "(Enderrock).

Leon

Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña