Divendres es va publicar "No hi ha demà" el nou àlbum de Pilseners

list En: Noticia En:

18 anys després del seu darrer disc d'estudi, inclou onze noves cançons.

El presentaran en directe el 2 de desembre a la sala Bòveda de Barcelona.

Divendres es va publicar "No hi ha demà", el nou àlbum de Pilseners.

La banda barcelonina havia enregistrat el seu darrer àlbum d'estudi el 2004 i posteriorment es va dissoldre fins que el 2013 van tornar als escenaris. Aquests darrers nou anys han mantingut encesa la flama realitzant poques però inoblidables actuacions la resposta a les quals els han ajudat a decidir-se a gravar un nou àlbum.

I el resultat és espectacular. L'experiència adquirida pels seus membres en formacions variades al llarg d'aquests anys s'ha deixat notar. I aquells nois de 17 anys que van començar el segle passat amb un projecte de música oi! catalana, avui dia han facturat un grandíssim disc de rock amb picades d'ullet al punk, al power pop, a l'oi! i fins i tot al rock dur.

Gravat a l'EM Estudi de Terrassa per en Xavi Escribano (bateria d'Anti Patiks), i enregistrat intentant presentar tota l'energia del grup en directe, sense metrònom, l'àlbum conté 11 nous temes que són mostra de l'actual equilibri de la banda. I de la seva energia. 11 himnes que faran cantar als seus seguidors, doncs són, sense cap mena de dubte, onze cançons en les que se sentiran representats.

El màstering, aquella darrera empenta necessària per a què el so envolti a l'audiència, ha estat a càrrec d'en Santi García d'Ultramarinos, el ja mític estudi de Sant Feliu de Guixols.

Quant al disseny, ha estat realitzat per en Txarly Brown tot i que les il·lustracions de portada i contraportada els va fer la Mariona Rebull i les fotogràfies son obra d'en Carles Viñas.

Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña