Divendres es va publicar el nou single de Ratpenat

list En: Noticia En:

 "Els meus amics són morts" es va enregistrar en una sessió en directe

- Es tracta d'una adaptació de Turbonegro

Mentre segueixen esperant a poder presentar en viu el seu darrer disc, que aviat complirà un any, Ratpenat llancen un nou single gravat en directe durant el passat mes de març a l'EM Estudi de Terrassa a càrrec d'en Xavi Escribano. Durant els pròxims dies penjaran les 3 gravacions que van realitzar en format video, mitjançant les quals seguiran promocionant el seu últim àlbum, "50% Glam 50% Clavegueram" (Rock de Kasba, 2020), però de moment ens han fet un avançament en forma de single, que ja podeu trobar a les plataformes digitals.

Seguint amb les seves habituals "adaptacions indecents", el seu gran divertimento,  aquesta vegada li ha arribat el torn a "All my friends are dead" de Turbonegro, que ells han titulat "Els meus amics són morts". Com sempre, punkrock directe, llibertí i sense filtre.

D'aquesta manera, la banda continua aprofitant el temps tot desitjant que la quarta presentació anunciada del seu segon àlbum sigui ja la definitiva i poder actuar davant del seu públic el proper 29 de maig a la sala Wolf de Barcelona.

"Els meus amics són morts" , se registró en una sesión en directo. 

Se trata de una adaptación de Turbonegro.

Mientras siguen esperando poder presentar en vivo su último disco, que pronto cumplirá un año, Murciélago lanzan un nuevo single grabado en directo durante el pasado mes de marzo en la EM Estudio de Terrassa a cargo de Xavi Escribano. Durante los próximos días colgarán las 3 grabaciones que realizaron en formato video, mediante las cuales seguirán promocionando su último álbum, "50% Glam 50% Alcantarillado" (Rock de Kasba, 2020), pero de momento nos han hecho un avance en forma de single, que ya se puede encontrar en las plataformas digitales.

Siguiendo con sus habituales "adaptaciones indecentes", su gran divertimento, esta vez le ha llegado el turno a "All my friends are dead" de Turbonegro, que ellos han titulado "Mis amigos están muertos". Como siempre, punkrock directo, libertino y sin filtro.

De este modo, la banda continúa aprovechando el tiempo deseando que la cuarta presentación anunciada de su segundo álbum sea ya la definitiva y poder actuar ante su público el próximo 29 de mayo en la sala Wolf de Barcelona.

 

Etiquetas: nou single Ratpenat

Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña