Demà es publica “Ego” el primer single de Spxxn P.

list En: Noticia En:

Acompanya el llançament un videoclip espectacular i novedós.

Escolta'l aquí

Spxxn P (pronunciat Spuun Pi) és el projecte musical de Pere Sala, realitzador audiovisual de la productora Arrival Films de la ciutat de Barcelona.

Ja fa uns quants anys que grava les seves pròpies cançons, que es mouen dins el gènere de la música urbana amb ritmes que van des del rap al trap més melòdic, però no ha estat fins ara que ha decidit treure a la llum la seva segona passió, recolzat pel duo de productors RCA Flacos i animat pel seu entorn més proper.

No podria fer-ho d’altra manera que ajuntant la música amb l’audiovisual, representant en imatges les seves pròpies creacions musicals.

Lletres crues, amor, drogues i rap. Spxxn P és musica urbana en català no apta per a tots els públics.

“Ego” és el primer single de  Spxxn P i ve acompanyat d’un videoclip on el cantant també s’ha encarregat de la realització i de la producció amb el suport de la productora Arrival Films.

Utilitzant una petita història sobre una crisi de parella i una nit de festa com a fil conductor, la cançó tracta temàtiques com la gelosia, la violència o l’autodestrucció amb un punt d’autoparodia. Utilitzant el concepte del ego, tan present en la música rap, per reflexionar sobre com ens comportem quan a vegades ens deixem dominar per aquest.

És un dels primers videoclips que exploten al màxim les possibilitats d’una càmera de 360º, editant el material posteriorment. D’aquesta manera s’ha creat un espectacular i innovador ambient psicodèlic en el que el cantant es submergeix.

31 de maig a les plataformes digitals.

Segueix a Spxxn P. en:

Facebook Instagram Youtube

Etiquetas: Spxxn P single

Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña