Demà, Dia del Pare, NAVET publiquen el seu primer videoclip, "Pare"

list En: Noticia En:

 Es tracta d'un videoclip realitzat per un "dream team" de l'audiovisual català. 


Després de participar a la gala dels Premis Enderrock, demà actuaran al programa FAQs de Tv3

Demà a les 00:00 hores, altrament dit, aquesta nit a les dotze, s'estrenarà "Pare", el primer videoclip de Navet, un video meravellós, delicat, tendre, que tot i evocar directament als pares de les persones que conformen la generació X, emocionarà a tothom doncs tracta un tema universal i ageneracional.  

"Fa quatre anys els germans Rey vam perdre el nostre pare i ens ha costat de pair. Tant és així que va ser l'Alex qui ens va sorprendre amb una lletra parlant, justament, del pare absent. En "Pare" recordem la relació amb el pare i enumerem les coses que haguéssim volgut fer amb ell i les coses que li voldríem haver dit, ara que ja és massa tard. La lletra es planteja des d'una melancolia vitalista, i es nodreix de records específics com un pícnic a la platja de Castelldefels, un disc o una discussió."

En el videoclip de Pare s'ha ajuntat un 'dream team' d'amics i coneguts que acompanyen a Navet per posar imatge a una cançó molt especial per la banda. Han pogut comptar amb alguns del talents consolidats del nostre panorama audiovisual català. Al front del projecte tenim al realitzador Arnau Macià (més de 150 spots dirigits els darrers anys, entre ells per marques com Coca-Cola, FC Barcelona, Movistar o Ametller Origen) i el director de fotografia Pau Català (que ha dirigit la fotografia de spots per Emidio Tucci, Massimo Dutti o Vichy Catalan), secundats per un equip magnífic format per Pablo Erlandsen a la direcció artística, Claudia Roca en vestuari i Igor Losada amb el maquillatge i perruqueria. El repartiment està composat per l'actriu Nesa Vidaurrazaga (Polònia, Pecats Imperdonables) i la seva filla Rita, l'actor, director, music i clown Roger Julià (Gran Reserva) i el seu fill Leo. També hi podem trobar una aparició dels germans Christian i Salva Rey,  i la filla petita d'aquest últim, Mila Rey.
Navet és un nou grup format pels membres de The Pinker Tones i germans, Christian i Salva Rey, i després de publicar el single "Pare" el passat 25 de febrer van cridar l'atenció amb la seva actuació a la gala dels Premis Enderrock el 3 de març. Demà un cop publicat aquest videoclip, participaran al programa "FAQS" de Tv3 que celebra els seus 200 programes des de La Paloma de Barcelona. 

Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña