Avui s'ha publicat "Oblidar" el nou videoclip i single de Spxxn P

list En: Noticia En:

"Oblidar" és el tercer capítol del seu espectacular projecte de presentació.

Després de la seva carta de presentació, amb un videoclip espectacular i amb un tema hipnòtic com és “Ego”, i del seu segon single, “Més”, un tema clàssic quant a producció on de nou el cantant s’enfonsa en un món introspectiu, nocturn i de relacions perilloses, viciades i vicioses, ara arriba el moment d’”Oblidar”.

El cantant continua parlant en primera persona del singular, obrint les seves interioritats al món i utilitzant la música com a eina sanadora, allunyant-se així dels estereotips de la música urbana.

La producció ha anat a càrrec de Fast Boo i Pulmon Beatbox, i la portada del single ha estat obra de l'artista Aram Rah.


El videoclip està realitzat amb una càmera de 360º (la mateixa que vam utilitzar en el videoclip de “Ego”) durant un concert en directe. La càmera està enganxada al cos del cantant, buscant aquesta sensació d’aïllament respecte al entorn que es crea en certs moments.

Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña