Avui publiquem "Tot el que no sé de nosaltres", primer àlbum de NAVET

list En: Noticia En:

Ve  acompanyat del llançament d'un nou video clip: "Tu i jo dubtant".
Es presentarà en directe el 17 de novembre a La Nau de Barcelona dins del Curtcircuit.

NAVET és delicadesa, dedicació, emoció i moltes coses més, però per sobre de tot NAVET és música. I es presenten amb un primer disc que s'ha d'escoltar.

"Tot el que no sé de nosaltres" és un treball col·lectiu pensat i realitzat acuradament en tots els seus sentits. La composició de les obres ha anat a càrrec de Salva Rey, la producció final és el resultat del treball del seu germà Christian i de les lletres de les cançons l'autor n'és l'Alex Llovet. Tots tres, fa uns anys, actuaven plegats sota el nom de The Pinker Tones (amb el qual van participar a diverses pel·lícules i realitzar gires internacionals) i posteriorment van donar vida a Rolf & Flor (projecte de música infantil del qual van publicar quatre llibre-disc).

Després de publicar tres singles al llarg d'aquest 2022 i de presentar-se en societat a la gala dels Premis Enderrock i al programa FAQs de TV3 ara ens ofereixen el seu primer llarga durada, un disc que juga perfectament amb l'equilibri entre una producció minimalista i una súper producció, perquè si bé, a primera oïda pot semblar una producció senzilla, quan es para atenció, quan s'escolta com s'ha d'escoltar aquest treball, un se'n adona de la magnitud de la feina de composició i producció que hi ha al darrera. I aquesta és una de les grandíssimes qualitats que té aquest disc, que el resultat final és directe, arriba a la primera, però permet diverses reinterpretacions a mida que s'aprofundeix en la seva audició.

Musicalment parlant, el projecte beu de referents clàssics i contemporanis barrejant el vessant més acústic d'artistes com Iron & Wine, Simon & Garfunkel o Sufjan Stevens, amb textures de síntesi analògica com Air, Massive Attack o Pink Floyd, i una flaire harmònica que recorda a alguns clàssics dels setanta com Eagles o Supertramp. Així la composició musical se situa entre el pop, el rock i el folk amb pinzellades de molts colors. La base harmònica de les cançons se sosté majoritàriament a través de la guitarra acústica i de l'ukelele (de quatre i vuit cordes), per després incorporar bateria acústica i baix elèctric, i finalment diverses capes d'arranjaments que poden anar des de subtils guitarres elèctriques a sintetitzadors i altres ambients contemporanis

Quant a l'imaginari, Navet és un espai de narració i experimentació col·lectiva. Comparteixen algunes de les seves experiències i com els han afectat i els han fet sentir: la vida en parella al segle XXI, la pèrdua, la paternitat, la curiositat artística, o l'impacte dels èxits i els fracassos són alguns dels ingredients que conformen l'arc narratiu de l'àlbum. Sempre parteixen doncs de l'experiència personal, del seu món proper i quotidià, per projectar els grans temes universals: la consciència del jo, l'amor i les relacions de parella, la família i la societat. La intenció és utilitzar un llenguatge proper i alhora simbòlic i poètic, amb referències a la nostra cultura, Navet és la banda nerd de la cultura catalana.

Viene acompañado del lanzamiento de un nuevo video clip: "Tú y yo dubtant"

Se presentará en directo el 17 de noviembre en La Nau de Barcelona dentro del Curtcircuit

NAVET es delicadeza, dedicación, emoción y muchas cosas más, pero sobre todo NAVET es música. Y se presentan con un primer disco que debe escucharse.

"Tot el que no sé de nosaltres" es un trabajo colectivo pensado y realizado cuidadosamente en todos sus sentidos. La composición de las obras ha corrido a cargo de Salva Rey, la producción final es el resultado del trabajo de su hermano Christian y de las letras de las canciones el autor es Alex Llovet. Los tres, hace unos años, actuaban juntos bajo el nombre de The Pinker Tones (con el que participaron en varias películas y realizar giras internacionales) y posteriormente dieron vida a Rolf & Flor (proyecto de música infantil del que publicaron cuatro libro-disco).

Después de publicar tres singles a lo largo de este 2022 y de presentarse en sociedad en la gala de los Premios Enderrock y en el programa FAQs de TV3 ahora nos ofrecen su primer larga duración, un disco que juega perfectamente con el equilibrio entre una producción minimalista y una súper producción, porque si bien, en primer oído puede parecer una producción sencilla, cuando se presta atención, cuando se escucha cómo escuchar este trabajo, uno se da cuenta de la magnitud del trabajo de composición y producción que hay detrás. Y ésta es una de las grandísimas cualidades que tiene este disco, que el resultado final es directo, llega a la primera, pero permite diversas reinterpretaciones a medida que se profundiza en su audición.

Musicalmente hablando, el proyecto bebe de referentes clásicos y contemporáneos mezclando la vertiente más acústica de artistas como Iron & Wine, Simon & Garfunkel o Sufjan Stevens, con texturas de síntesis analógica como Air, Massive Attack o Pink Floyd, y un aroma armónico que recuerda a algunos clásicos de los setenta como Eagles o Supertramp. Así la composición musical se sitúa entre el pop, el rock y el folk con pinceladas de muchos colores. La base armónica de las canciones se sostiene mayoritariamente a través de la guitarra acústica y del ukelele (de cuatro y ocho cuerdas), para después incorporar batería acústica y bajo eléctrico, y finalmente varias capas de arreglos que pueden ir desde sutiles guitarras eléctricas a sintetizadores y otros ambientes contemporáneos

En cuanto a lo imaginario, Navet es un espacio de narración y experimentación colectiva. Comparten algunas de sus experiencias y cómo les han afectado y les han hecho sentir: la vida en pareja en el siglo XXI, la pérdida, la paternidad, la curiosidad artística, o el impacto de los logros y los fracasos son algunos de los ingredientes que conforman el arco narrativo del álbum. Siempre parten, pues, de la experiencia personal, de su mundo cercano y cotidiano, para proyectar los grandes temas universales: la conciencia del yo, el amor y las relaciones de pareja, la familia y la sociedad. La intención es utilizar un lenguaje cercano a la vez que simbólico y poético, con referencias a nuestra cultura, Navet es la banda nerd de la cultura catalana.

Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña