Avui es publica "Animals" el nou single de Spxxn P.

list En: Noticia En:

"Animals" és el quart capítol del seu espectacular projecte de presentació“

Spxxn P continua despullant-se a través de la música, cantant-nos la seva vida interior, els seus sentiments, les paranoies i els dubtes, en el seu quart single,“Animals” (New Beats, 2019).

Animals” és una de les primeres cançons que Spxxn P va escriure. Li va passar a Mozzartone perquè fes la producció i dies més tard l’Spxxn P va rebre un fragment que li va confirmar que havien de treballar aquesta obra plegats. El resultat final d’aquesta col·laboració és el que ara us presentem.

Musicalment, “Animals” és un tema atípic dins el gènere, el ritme de la cançó és un 6/8, aquest compàs ternari li dóna un aire diferent a la cançó i junt amb una melodia que es manté costant, sense acabar d’explotar mai, manté al oient en cert estat de tensió.

El tema, entre altres coses, parla sobre els inicis de les relacions d’atracció sexual, on hi ha sentiments que encara no t’atreveixes a expressar i estàs a la espera del pròxim moviment de l’altre persona. Apropant-te i allunyant-te, desconfiant com un “animal” salvatge que es manté alerta.

Dimecres 30 d’octubre, “Animals” a totes les plataformes digitals.

Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña