Aiala segueix amb la gira de presentació de "2021: an Earth oddity"

list En: Noticia En:


 Aquest mes actua a Barcelona i Sant Cugat.

Avui participa a la roda de premsa de presentació del disc de La Marató.

AIALA continua amb la gira de presentació del seu darrer àlbum "2021: an Earth oddity", i si el passat mes d'octubre actuava a Madrid, Saragossa i Girona, el proper mes de desembre ho farà a Bilbao, Ondarroa i Lleida, mentre aquesta setmana actuarà a Barcelona amb les entrades esgotades i el divendres de la setmana vinent, dia 19, ho farà a Sant Cugat del Vallès.

A més aquesta setmana hem sabut que demà dimecres hi participarà a la roda de premsa del Disc de la Marató de TV3, on interpretarà "Seràs en el meu cor", peça de Phill Collins que anteriorment havia enregistrat en català, també pel disc de La Marató, Montserrat Caballé.

Este mes actua a Barcelona i Sant Cugat.

Hoy  participa en la rueda de prensa de presentación del disco de La Marató

AIALA continúa con la gira de presentación de su último álbum "2021: an Earth oddity", y si el pasado mes de octubre actuaba en Madrid, Zaragoza y Girona, el próximo mes de diciembre lo hará en Bilbao, Ondarroa y Lleida, mientras esta semana actuará en Barcelona con las entradas agotadas y el viernes de la próxima semana, día 19, lo hará en Sant Cugat del Vallès.

Además esta semana hemos sabido que mañana miércoles participará en la rueda de prensa del Disco de la Marató de TV3, donde interpretará "Serás en mi corazón", pieza de Phill Collins que anteriormente había grabado en catalán, también por el disco de La Marató, Montserrat Caballé.

Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña