Aiala publica el segon single del seu nou àlbum

list En: Noticia En:

Es tracta d'un tema intimista i instrumentalment orgànic que es diu "Face to face (Silence)" 
 El seu  darrer single va ser escollit com la millor cançó del 2020 pels oients d'iCat.

Aiala publica el pròxim divendres 8 de gener el seu nou single, "Face to face (Silence)", segon avançament del seu nou àlbum que veurà la llum el divendres 12 de febrer de 2021 i durà per tìtol "2021: an Earth oddity". I ho fa després de l'èxit de "Fighting and learning" que, en ser escollida millor cançó catalana de l'any pels oients d'iCat FM, va culminar un any molt difícil però imponent per a l'artista barcelonina .

La cançó és musicalment una obra orgànica, allunyada de l'electrònica del primer disc de la cantant, però que, després de la força de "Fighting and learning", sorprèn per tractar-se d'una canço intimista, on la cantant s'emmiralla en silenci. La portada del single és una foto a la neu de l'artista durant la seva primera infantesa.

Els musics que l'han acompanyat en aquesta gravació han estat gairebé els mateixos que la van acompanyar a "Fighting and learning", començant per Macià Amorós, bateria i Pol Sistach, guitarra, (tots dos acompanyants habituals d'Aiala en directe), Chalart58, percussió, Uri Escolano, trompeta, i Josep Blanes, trombó, tot i que en aquesta ocasió ha comptat amb la participació d'Emilio Nieto com a baixista i que els teclats han estat gravats per la mateixa Aiala.

Com tot l'àlbum, ha estat gravat a La Panchita, produït per Aiala i Chalart58.

Aiala publica el día 8 el segundo single de su nuevo álbum.

Se trata de un tema intimista e instrumentalmente orgánico que se llama "Face to face (Silence)"

 Su último single fue elegido como la mejor canción de 2020 por los oyentes de iCat.

Aiala publica el próximo viernes 8 de enero su nuevo single, "Face to face (Silence)", segundo adelanto de su nuevo álbum que verá la luz el viernes 12 de febrero de 2021 y llevará por título "2021: an Earth oddity" . Y lo hace tras el éxito de "Fighting and learning" que, al ser elegida mejor canción catalana del año por los oyentes de iCat FM, culminó un año muy difícil pero imponente para el artista barcelonesa.

La canción es musicalmente una obra orgánica, alejada de la electrónica del primer disco de la cantante, pero que, tras la fuerza de "Fighting and learning", sorprende por tratarse de una canción intimista, donde la cantante se refleja en silencio. La portada del single es una foto en la nieve del artista durante su primera infancia.

Los músicos que le han acompañado en esta grabación han sido casi los mismos que la acompañaron a "Fighting and learning", empezando por Macià Amorós, batería y Pol Sistach, guitarra, (ambos acompañantes habituales de Aiala en directo), Chalart58, percusión, Uri Escolano, trompeta, y José Blanes, trombón, aunque en esta ocasión ha contado con la participación de Emilio Nieto como bajista y que los teclados han sido grabados por la misma Aiala.

Como todo el álbum, ha sido grabado en La Panchita, producido por Aiala y Chalart58.

Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña