Aiala publica avui el seu nou single "Fighting and learning"

list En: Noticia En:

És el primer avançament del seu proper àlbum. 


La cantant ha estat nominada als Premis ARC

Aiala segueix endavant amb el seu projecte a un ritme accelerat, i després de publicar al setembre de 2019 el seu primer àlbum, i dos singles en col·laboració amb Eltornado a l'estiu d'aquest mateix any, ens sorprèn amb la notícia que té un nou disc acabat i a més ens ho comunica molt contenta després d'haver estat nominada com Artista Revelació als Premis ARC que atorga l'associació de mànagers i representants de Catalunya.


El primer single del proper àlbum, que veurà la llum abans que acabi l'hivern, es titula "Fighting and learning" i serà publicat el proper divendres 27 de novembre.

La producció ha anat a càrrec de la pròpia Aiala i de Chalart58 i, com el seu primer disc, s'ha gravat a La Panchita de Barcelona.
En aquesta ocasió Aiala ha comptat amb la col·laboració de Macià Amorós, bateria, Pol Sistach, guitarra, (tots dos acompanyants habituals d'Aiala en directe), Chalart58, percussió, Joan Vigo, contrabaix (membre d'A Contra Blues i tantes altres bandes), Uri Escolano, trompeta, i Josep Blanes, trombó (tots dos membres de Don Cosmic).
Aprofitem per anunciar que l'espectacular videoclip d'aquest tema veurà la llum el proper 3 de desembre.

Aiala publica este viernes su nuevo single "Fighting and learning"

Es el primer adelanto de su próximo álbum

La cantante ha sido nominada a los Premios ARC

Aiala sigue adelante con su proyecto a un ritmo acelerado, y tras publicar en septiembre de 2019 su primer álbum, y dos singles en colaboración con Eltornado en verano de este mismo año, nos sorprende con la noticia de que tiene un nuevo disco terminado y además nos lo comunica muy contenta después de haber sido nominada como Artista Revelación en los Premios ARC que otorga la asociación de managers y representantes de Cataluña.

El primer single del próximo álbum, que verá la luz antes de que termine el invierno, se titula "Fighting and learning" y será publicado el próximo viernes 27 de noviembre.

La producción ha corrido a cargo de la propia Aiala y de Chalart58 y, como su primer disco, se ha grabado en La Panchita de Barcelona.

En esta ocasión Aiala ha contado con la colaboración de Macià Amorós, batería, Pol Sistach, guitarra, (ambos acompañantes habituales de Aiala en directo), Chalart58, percusión, Juan Vigo, contrabajo (miembro de A Contra Blues y tantas otras bandas), Uri Escolano, trompeta, y José Blanes, trombón (ambos miembros de Don Cosmic).

Aprovechamos para anunciar que el espectacular videoclip de este tema verá la luz el próximo 3 de diciembre.

Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña