Aiala presenten "Nothing less than art" a Barcelona i Madrid

list En: Noticia En:

- Aiala es presenta per primera vegada a Barcelona i Madrid.

- La premsa musical els ha definit com una de les sorpreses de la temporada.

Aiala, conjunt creat a partir del duo format per Jara Aiala (22 anys, veu) i Isaïes Albert (26, guitarra), va publicar el passat 13 de setembre el seu primer àlbum, "Nothing less than art" (New Beats), un àlbum que en només un mes ha acumulat innombrables bones crítiques per part dels mitjans especialitzats:

"L'elegància compositiva i la barreja d'estils en un mateix tema són senyals d'identitat a la notable parella." (Rockdelux)

"Confeccionat amb la cura que mereix una proposta que té en la suavitat una de les seves principals bases. Atmosferes etèries i flotants, veus de marcada personalitat, però sobretot una rabiosa lluminositat i alegria." (Ruta 66)

"Resulten molt més elegants i envoltants que la majoria de referències ja assentades de la jove escena. Jara Aiala canta amb pes i intenció sense caure en l'afectació, la qual cosa s'agraeix i sorprèn en algú tan jove. Del millor que s'ha gravat per aquests pagaments aquest any. " (Cáñamo)

"Brilla en la diversitat i en la sorpresa que genera cada tema. Tot això, envoltat del més que evident flow amb què la vocalista Aiala entona les lletres." (Enderrock)

"Una fórmula excel·lent a partir de barrejar reggae, soul, rock i brins de trap. Un dels noms revelació de la música negra de la temporada." (Mondo Sonoro)

"Hàbil combinatòria de r'n'b, pop, neosoul, reggae i algun traç trap." (La Vanguardia)

"Un disc en què cada track té vocació de single" (La Mañana)

Amb tan sols tres singles publicats abans de l'estiu, Aiala van aconseguir captar l'atenció dels més importants mitjans de comunicació (des de Radio 3 fins a Catalunya Ràdio i Ràdio Euskadi, des de Mondo Sonoro a Rockdelux i Enderrock) i a través d'ells vam poder anar coneixent aquest nou univers que finalment trobem en el seu primer àlbum, "Nothing less than art". Un univers que barreja el trap amb el blues, el rap amb el soul i el dub amb el funk sempre partint de la idea primordial de desenvolupar-se lliurement al voltant de la música negra amb el r'n'b com a concepte de fons.

Després de la seva primera actuació, al Mercat de Música Viva de Vic, ​​presentaran per primera vegada a Barcelona i Madrid el seu disc.

Aiala, la perla negra sorgida del mar Mediterrani.

Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña