Aiala ha publicat avui "Seràs en el meu cor", primer tema en català de l'artista

list En: Noticia En:

Es tracta de la versió que va enregistrar pel disc de La Marató de Tv3.

 En paral·lel continua la girapresentant el nou EP amb Eltornado .

Aiala va enregistrar l'any passat "Seràs en el meu cor", com a participació al disc de La Marató de TV3. D'aquesta manera ens trobem per primera vegada amb un tema interpretat per la cantant però en el qual no ha tingut cap implicació a nivell de producció, ni de composició ni de sonoritat. Al mateix temps, és la primera vegada que l'artista canta en català, en aquesta ocasió una cançó composada per Phil Collins, sota el títol original "You'll be in my heart", per la pel·lícula "Tarzan".

Paral·lelament, Aiala continua la gira de presentació del seu nou projecte artístic, Aiala & Eltornado, que es va mostrar per primera vegada a un escenari el passat dissabte 16 d'abril al Jazztrònica XS dins la sala Jamboree, i que ho tornarà a fer aquest diumenge, 24 d'abril, al St. Jordi Musical que tindrà lloc a l'Antiga Fàbrica Damm.

La seguent cita serà el 5 de maig a la sala New Fizz, també de Barcelona, dins el cicle EnCantados, amb traducció simultània amb llengua de signes i durant el qual la periodista Núria Martorell entrevistarà l'artista...

Recordem que Aiala & Eltornado són en directe a més d'Aiala a la veu, Eltornado (aka Marco Fonktana) a les bases i percussió electrònica, Josep Blanes al trombó i Uri Escolano a la trompeta.

Se trata de la versión que grabó para el disco de la Marató de TV3.

En paralelo continua de gira presentando su nuevo EP con El Tornado.

Aiala grabó el año pasado "Seràs al meu cor", como participación en el disco de La Marató de TV3. De esta forma nos encontramos por primera vez con un tema interpretado por la cantante pero en el que no ha tenido ninguna implicación a nivel de producción, ni de composición ni de sonoridad. Al mismo tiempo, es la primera vez que el artista canta en catalán, en esta ocasión una canción compuesta por Phil Collins, bajo el título original You'll be in my heart, por la película Tarzan.

Paralelamente, Aiala continúa la gira de presentación de su nuevo proyecto artístico, Aiala & Eltornado, que se mostró por primera vez en un escenario el pasado sábado 16 de abril en el Jazztrónica XS en la sala Jamboree, y que lo volverá a hacer este domingo, 24 de abril, en St. Jordi Musical que tendrá lugar en la Antigua Fábrica Damm.

La siguiente cita será el 5 de mayo en la sala New Fizz, también de Barcelona, ​​dentro del ciclo EnCantados, con traducción simultánea con lengua de signos y durante el cual la periodista Núria Martorell entrevistará al artista..

Recordamos que Aiala & Eltornado están en directo además de Aiala en la voz, Eltornado (aka Marco Fonktana) en las bases y percusión electrónica, Josep Blanes en el trombón y Uri Escolano en la trompeta.

Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña