Aiala & Eltornado publiquen el seu nou videoclip "Demons"

list En: Noticia En:

Actuaran el 18 de març a la sala Jamboree de Barcelona

Aiala & Eltornado publicaven fa poc més de dos mesos el seu primer àlbum "Demons" i ara ens presenten el videoclip del tema que dóna tìtol al disc.

Enregistrat entre la Nau Bòstik i els barris de muntanya de Barcelona, "Demons" ha estat realitzat per Brain Thunder i compta amb l'aparició estelar d'Unai Muguruza, Dj de Mala Rodríguez, i d'un parell de membres del col·lectiu Flow Arts & Kung Fú a més d'amics del duet entre les quals trobem a la cantant Oldwine que va col·laborar en una cançó del segon disc d'Aiala.

Després de presentar el disc al Mercat Cultural de Vallvidrera el passat gener, Aiala & Eltornado actuaran el proper 18 de març a la sala Jamboree de Barcelona.

"Fantàstic disc (...) Esplendida vocalista (...) Un brillant i més que convincent acostament al r&b d'inspiració nord-americana." (Radio 3- Bandeja de entrada, Gustavo Iglesias)

"Un àlbum eclèctic que crea una fórmula excel·lent (...) Aiala torna a mostrar que es nodreix de múltiples estils i es posiciona com una de les veus de referència en la música estatal (...) Encantarà a tots aquells que agradin dels sons o de la música afroamericana des de la tradició al més contemporani." (Mondo Sonoro, Glòria Vela)

"Un so espectacular (...) Amb talls que molt bé poden situar-se molt amunt a les millors llistes del r'n'b internacional (...) Enorme Disc!! Felicitats." (Cóctel de Ébano, Frank Eire)

"Coneixeu aquest tipus de cançons que et fan tancar els ulls, gaudir sense pressa i somriure de manera involuntària? Aquests 'temassus' (perquè no tenen cap altra paraula) que transmeten tranquil·litat, bon rotllo i et conviden a ballar al so de la música? Demons d'Aiala & Eltornado és precisament aquest àlbum, el que reuneix totes i cadascuna d'aquelles meravelloses peces." (Qualsevolnit.com, Lorena Martín) .

Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña