Aiala & Eltornado publiquen aquest divendres el seu primer àlbum "Demons"

list En: Noticia En:

Inclou deu temes del duet més dos remixes del darrer àlbum de la cantant.

Fa poc més de dos anys, en ple confinament, la cantant Aiala s'unia a Eltornado (alter ego del MC Marco Fonktana quan es dedica a les tasques de producció) i publicaven un parell de singles amb l'objectiu de coquetejar amb estils que a tots dos els eren propers però en els quals encara no havien aprofundit. D'una banda, ella s'acostava a terrenys més urbans i actuals allunyant-se del concepte "grup" i per altra banda ell se centrava en la producció de bases que no serien cantades per ell mateix.

A principis d'aquest 2022 el duo anunciava la continuïtat de la seva relació professional després de la publicació el 2021 de sengles àlbums en solitari ("2021:an Earth oddity" per part d'Aiala i "Crooner" per part de Marco Fonktana) i publicava un nou single ("What I want with U") alhora que feia pública la intenció de seguir treballant al llarg de l'any amb l'objectiu de donar forma a un primer àlbum conjunt.

I després de diversos singles ha arribat el moment de publicar "Demons", aquell disc.

"Demons" inclou els 6 singles editats per la parella creativa aquest 2022, el seu primer single de 2020, 2 temes nous (entre ells el que dóna títol a l'àlbum), 2 remixes realitzats per Eltornado sobre temes inclosos al segon treball en solitari de Aiala i una nova mescla del seu segon single "Don't care".

Una barreja homogènia de ritmes que ens passegen per l'R&B més actual alhora que no deixen de jugar amb altres ritmes i estils com el rap, el neosoul, el house o fins i tot el reguetón i sobre els quals la cantant s'ha inspirat per projectar la seva veu atrevint-se, per primera vegada, a compondre algunes lletres en castellà.

El duet, a més, ha portat el projecte als escenaris i aquest 2022 ha participat en esdeveniments diversos com Jazztrònica XS, EnCantaDos, Curtcircuit, Sant Jordi Musical, REC.0 o el Mercat de Música Viva de Vic on va realitzar una preestrena exclusiva dels temes inclosos al àlbum.

Aiala & Eltornado publican el próximo viernes "Demons" su primer álbum.ç

Incluye diez temas del dueto más dos remixes del último álbum de la cantante.

Hace poco más de dos años, en pleno confinamiento, la cantante Aiala se unía a Eltornado (alter ego del MC Marco Fonktana cuando se dedica a las tareas de producción) y publicaban un par de singles con el objetivo de coquetear con estilos que a ambos les estaban cercanos pero en los que aún no habían profundizado. Por un lado, ella se acercaba a terrenos más urbanos y actuales alejándose del concepto "grupo" y por otro lado él se centraba en la producción de bases que no serían cantadas por sí mismo.

A principios de este 2022 el dúo anunciaba la continuidad de su relación profesional después de la publicación en 2021 de sendos álbumes en solitario ("2021:an Earth oddity" por parte de Aiala y "Crooner" por parte de Marco Fonktana) y publicaba un nuevo single ("What I want with U") a la vez que hacía pública la intención de seguir trabajando a lo largo del año con el objetivo de dar forma a un primer álbum conjunto. Después de publicar varios singles ha llegado el momento de publicar ese disco , Demons.

"Demons" incluye los 6 singles editados por la pareja creativa este 2022, su primer single de 2020, 2 temas nuevos (entre ellos el que da título al álbum), 2 remixes realizados por Eltornado sobre temas incluidos en el segundo trabajo en solitario de Aiala y una nueva mezcla de su segundo single "Don't care".

Una mezcla homogénea de ritmos que nos pasean por la R&B más actual a la vez que no dejan de jugar con otros ritmos y estilos como el rap, el neosoul, el house o incluso el reguetón y sobre los que la cantante se ha inspirado para proyectar su voz atreviéndose, por primera vez, a componer algunas letras en castellano.

El dueto, además, ha llevado el proyecto a los escenarios y este 2022 ha participado en eventos diversos como Jazztrónica XS, EnCantaDos, Curtcircuit, Sant Jordi Musical, REC.0 o el Mercado de Música Viva de Vic donde realizó un preestreno exclusivo de los temas incluidos en el álbum.

Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña