Aquest dissabte Rat-Zinger presenten "X Años de sangre y moscas"

list En: Noticia En:

La cita serà a la sala Apolo de Barcelona

- Els acompanyaran La Excavadora.

La veterana banda de Bilbao torna a Barcelona dins la programació del cicle Juneda Rock que té lloc a la sala Apolo. La cita és aquest dissabte 3 de juliol, en un concert amb totes les mesures anti-covid pertinents i amb aforament reduït, acompanyats per La Excavadora (jove formació formada per veterans de l'escena musical que militen o han militat en Gatillazo, Childrain, La Polla Records i fins i tot amb Marky Ramone).

Rat-Zinger venen disposats a descarregar tota l'adrenalina acumulada en aquest període d'escassa activitat en directe en la qual s'han prodigat en comptades ocasions (dues sessions amb entrades esgotades a Bilbao i dues sessions a Madrid també amb l'aforament complet) i amb un recent editat disc en directe: "X Años de sangre y moscas".

Es tracte del doble vinil en directe amb DVD inclòs que recull el show que va oferir la banda amb motiu del seu desè aniversari al Kafe Antzokia de Bilbo al novembre de 2019. Disc que recull tot el potencial del seu espectacle, intens i salvatge fins deixar-te sense alè. 

Disc editat en format físic per Guns Of Brixton Records i en digital a través de Rock De Kasba, segell amb el qual també acaben de signar per el que serà el seu sisè disc en estudi que veurà la llum la tardor d'aquest mateix any.

Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña