Aiala & Eltornado publiquen "Inside us"

list En: Noticia En:

Es tracta d'un EP que recull alguns dels seus singles i un nou tema que dóna títol al treball. 
 
El 16 d'abril es presentaran en viu en el Jazztrónica XS de Barcelona.

Aiala Eltornado van creuar els seus camins artístics l'estiu del 2020, en plena pandèmia. Fruit d'aquell treball conjunt, en què Aiala posava lletra i veu sobre les bases creades per Eltornado, es van publicar els seus dos primers singles, "Take a deep breath" i "Don't care".

Al febrer de 2021 Aiala publicava el seu segon disc, "2021: an Earth oddity", amb el qual realitzava les seves primeres actuacions fora de Catalunya, i un parell de mesos després Marco Fonktana (alter ego d'Eltornado quan assumeix el microfòn com a instrument propi) publicava el seu àlbum "Crooner".

Passats uns mesos, a final del 2021, tots dos es retrobaven de nou per donar forma a nous temes però aquesta vegada ho feien ja amb idea de continuïtat. Així, al febrer i març de l'actual 2022 publicaven sengles singles ("What I want with U" i "For you") i aquest proper divendres veurà la llum el seu primer EP.

Entre els temes del treball trobem aquest nou "Inside us" que dóna títol al disc i que a més presenta la formació que trobarem als directes del duo, doncs sí, ens avancen ja les primeres dates en què delectar-nos en viu d'aquest r'n'b electrònic, amb pinzellades de rap que la parella ens ofereix.

A més de les seqüències i de les percussions electròniques d'Eltornado i de la veu d'Aiala, signe distintiu de la proposta són els trombons de Josep Blanes i les trompetes d'Uri Escolano, una altra parella artística amb innombrables treballs al darrere i els quals ja es van encarregar de gravar els metalls a l'últim disc d'Aiala.

Se trata de un EP que recoge algunos de sus singles y un tema nuevo que da título al trabajo.

El 16 de Abril se presentarán en vivo en el Jazztrónica XS de Barcelona

Aiala y Eltornado cruzaron sus caminos artísticos en el verano del 2020, en plena pandemia. Fruto de aquel trabajo conjunto, en el que Aiala ponía letra y voz sobre las bases creadas por Eltornado, se publicaron sus dos primeros singles, "Take a deep breath" y "Don't care".

En febrero de 2021 Aiala publicaba su segundo disco, "2021: an Earth oddity", con el que realizaba sus primeras actuaciones fuera de Cataluña, y un par de meses después Marco Fonktana (alter ego de Eltornado cuando asume el microfono como a instrumento propio) publicaba su álbum "Crooner".

Pasados ​​unos meses, a finales del 2021, ambos se reencontraban de nuevo para dar forma a nuevos temas, pero esta vez lo hacían ya con idea de continuidad. Así, en febrero y marzo de la actual 2022 publicaban sendas singles ("What I want with U" y "For you") y este próximo viernes verá la luz su primer EP.

Entre los temas del trabajo encontramos este nuevo "Inside us" que da título al disco y que además presenta la formación que encontraremos en los directos del dúo, pues sí, nos avanzan ya las primeras fechas en las que deleitarnos en vivo de este r'n'b electrónico, con pinceladas de rape que la pareja nos ofrece.

Además de las secuencias y de las percusiones electrónicas de Eltornado y de la voz de Aiala, signo distintivo de la propuesta son los trombones de Josep Blanes y las trompetas de Uri Escolano, otra pareja artística con innumerables trabajos detrás y los cuales ya se encargaron de grabar los metales en el último disco de Aiala.

Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña